Merhabalar. Dun kasama biraz renk katmak icin bu urunden sipariş verdim ve acıkcası beğendiğim icin size de tavsiye etmek istedim. Eminim aranızda RGB sevenler vardır. Kasasına renk katmak isteyenler icin bu urunun incelemesini sizlerle paylaşmak istedim.

Dark 40cm 3pin ARGB Adreslenebilir Led Şerit - Dişi Erkek Uzatma Bağlantılı (DKCFLED03) : Amazon.com.tr: Bilgisayar Dark 40cm 3pin ARGB Adreslenebilir Led Şerit - Dişi Erkek Uzatma Bağlantılı (DKCFLED03) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr

Urun linki burada. En ucuz Amazon'da satılıyor şu an ve satıcı Teknobiyotik. Alt larafı bir led, cok teferruatlı bir inceleme elbette olmayacak ama kasa icinde nasıl gozuktuğunu sizlere gostermek istiyorum daha cok.

Urun boyle bir kutuda geliyor. En fazla 4.5W cekiyor ve 50 bin saatlik yani 7/24 calışması durumunda 5.7 yıllık bir omru var. Kutunun icinden sadece urunun kendisi cıkıyor, ekstra bir aparat yok.

Kablo 40 cm uzunluğunda. ARGB olduğu icin 5V ve 3 pindir. Yani 4 pin RGB cıkışı yoktur. Bu yuzden alırken anakartınızda ARGB portu olup olmadığını kontrol edin. Hem yapışkan ozelliği var hem de mıknatıs. Kasanıza taktığınızda kayma yağmıyor. Sağlam yapışıyor. Cıkardıktan sonra yapıştığı bolgede yapışkan iz de bırakmıyor.

Asus, Gigabyte, MSI ve Asrock marka anakartlar uzerinden renk değişimi mumkun

Urunun icinde herhangi bir şekilde kumanda ve kontrolcu yok. Doğrudan anakartın ARGB portuna takılıyor ve Asus'un AuraSync, Gigabyte'ın RGB Fusion, MSI'ın Mystic Light, Asrock'un Polychrome Sync yazılımları uzerinden diğer RGB bileşenlerinizle senkronize calıştırabiliyorsunuz.

Işık şiddeti

Işık şiddetinin cok yuksek olduğunu soyleyebilirim. Ben kasanın en alt kısmına yatay bir şekilde yerleştirdim ve PSU kapağını komple aydınlatabildi.

Kasa icinden goruntuler