klomen ve catlama ignesi kullananlarrr deneyimlerimizi paylasalım mı???
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Tüp Bebek
- klomen ve catlama ignesi kullananlarrr deneyimlerimizi paylasalım mı???
-
23-09-2022, 08:08:10merhaba arkadaslar yaklasık 7 aydır tedavi goruyorum halen sonuc almıs degilim... ben kısaca deneyımımı anlatayım, 2013'un mayıs ayı bebegimi kaybettim (dusuk oldu tedavisiz hamile kalmistim) bir ay bekledikten sonra dr gittim regl duzensizligimde vardı duzene girmesi icin dr cyclo progynova verdi iki ay kullandım ve 30 gunde bir regl olmayabasladım normalde 45 gunden once olmazdı daha sonra dr HSG filmi istedi dusukten sonra kanalların tıkanmış olabilecegini soyledi şukurler olsun kanallarda tıkanıklık v.s. gibi birsey cıkmadı ama rahimin T şeklinde oldugunu ve rahmin kucuk oldugunu soyledı yine cyclo progynova verdi iki ay kullandım tekrar gittigimde yumurtalarımın kucuk oldugunu bu yuzden dollenmedigini soyledı ve yine cyclo progynova verdi her defasında sorun degisiyor ama ılac hep aynı :44: anlam veremedim ve doktor degistirdim yeni dr'umda aynı filme bakarak rahmin kucuk olmadıgını ve T seklinde olmasının allah vergisi oldugunu ve bi sorun icermedigini soyledi ve klomen verdi gunde 2 defa sabah aksam kullandım reglimin 12 gunu gttıgımde 6 yumurtam oluşmuştu ve en buyugu 13mm idi reglimin 15.gunu ovitrelle caglama ignesi yaptırdım uzun sure bel kasık agrısı cektim cok umutluydum ama 2 gun gecikmeli regl oldum cok şiddetli bir agrıyla ilk denemen olmadı yanı bu ay 2. denemem yine klomen kullandım ve dun 11.gundu dr 3 yumurtam oldugunu ve en buyugunun 17.7 mm oldugunu soyledı gecen aya gore daha iyi ama bu ay klomenle beraber bal-tarcın-corekotu kuru kullandım ve 5 gun boyunca hergun iki uc tane incir yedim ve stres yapmamak icin hep baska seylerle ugrastım bugun tekrar dr gitcem boyutlarını takıp ediyoruz cok cok dua ediyorum ALLAH'ın ol demesiyle olmayacak hic bir sey yok dilerim ALLAH'dan hicbirimizin kucagını bos birakmaz en hayırlı zamanda verir kucaklarımıza bebeklerimizi SABIRLA BEKLİYORUMMMM... (biraz uzun oldu sanırım
)