Oncelikle urun 50TL'ye Amazon.com.tr'de satılmakta. Fiyatı oldukca iyi cunku bu fiyata pek macun kalmadı maalesef.
Kutu iceriğinde eski macunu kazımak icin bir kartvizit, termal macun temizleme solusyonu ve bir parmağınıza gecirebileceğiniz siyah anti statik parmaklık (?)
Urun 6w/mk iletkenliğe sahip. Koyu gri rengi var. Viskozitesi biraz az yani surmesi bu zamana kadar kullandığım 6w/mk macunlardan daha kolay. Urunu kıyaslayabilmek adında daha once Cooler Master ailesinden IC Value V1, Essential E1,E2, Mastergel Maker, Xigmatek Xi-3 HDT, Xigmatek PTI-G3606 macunlarını kullanmıştım. Mastergel Maker ve Xi-3 HDT kesinlikle C2 den daha iyi ve kıyaslanamaz. O yuzden Wipaste'in rakibi Xigmatek PTI-G3606 ve Cooler Master'dan IC Value V1 , Essential E2 diyebiliriz.
Test ettiğim sistemin ozellikleri:
MSI H81M-P33 Anakart. Pentium G3240 İşlemci. 8GB DDR3 RAM. Everest kasa (sadece egzoz fan var). 1. Test: 2 Yıllık Mastergel Maker macun surulu biraz tozlu kasa
Test basit ve değişken olmaması acısından sistemi acıp maksimum dereceye ulaşana kadar BIOS'da bekledim. Mastergel bayağı eskimiş olmalı ki kurumaya başlamıştı. Test sonunda maksimum 52 derece BIOS ekranında gorebildim.
2. Test: Temizlenmiş kasa ve Wipaste C2 Macun
Macunu X şeklinde sıktım ve spatula ile eşit bir şekilde dağıtmaya calıştım. Stok fanı uzerine duzgun bir şekilde yerleştirdim. BIOS'da maksimum 34 dereceyi gordum ve daha fazla ısınmadı. Daha fazla ısınmasını beklemek icin 30 dakikaya yakın bekledim ancak 35 dereceyi gorup duşuyordu. Fan hızı otomatikteydi.
Yukte test yapamadım cunku imkanım yoktu. Daha once kullandığım Cooler Master'ın 6w/mk'lık macunları ile neredeyse eşit performansa sahip olduğunu cok rahat soyleyebilirim. Viskozitesi biraz şaşırttı ancak dereceyi gorunce icim rahatladı. 50TL ye kesinlikle kutu iceriği ile alınabilecek bir urun. Yeterince tatmin oldum.