Merhabalar, rush marka Gaming ureticisinin gecen gunlerde piyasaya surduğu direksiyonu inceledim. Direksiyonun şu anki piyasaya gore uygun olması bunun yanında hvites + debriyaj ile beraber gelmesi beni umutlandıran detaylar oldu. Direksiyonun 900 derece donme acısı ise ekstra guzel şeylerden birisi.
Ozellikleri gayet hoşuma gitti. Satışa cıkmasına rağmen henuz inceleme goremedim. Ne kendi sitelerinde ne de başka platformda inceleme videosu bulunmuyor.
Benim gibi bu direksiyonu almayı duşunen arkadaşlar icin kafada soru kalması demektir bu. Direksiyonu birazcık incelemeye karar verdim ve Rus sitelerinde satılan.
Bir direksiyonun aynısı olduğunu fark ettim, tabii ki Turkiye'ye getirilip satılabilir lafım yok. Demek istediğim eğer direksiyonu merak eden arkadaşlar var ise.
Bahsettiğim direksiyon bu. Ama sadece direksiyonun aynı olduğunu gorebilirsiniz diğer aksamlar farklı. Bu direksiyonun inceleme Videosu'na guvenerek sizce bu urunun siparişi verilebilir mi? Bugune kadar başka direksiyonlarda kullandım. İade ve başka sureclerle uğraşmayı seven birisi değilim. Ustelik ilk satış olduğu icin kampanyalı fiyat olduğu soyleniyor sonradan fiyatın değişiklik gostereceğini belirttiler. Ruhs direksiyonu icin link'e bakabilirsiniz. Aşağı kısımda rush ile artplays direksiyonunun fotoğraflarını karşılaştırdım.