Δ Oncelikle bu butcede ''rainbow'' aydınlatmalı bir urun bulmak coğu kişiyi gorsel olarak tatmin edeceğini duşunuyorum. Rainbow aydınlatmasını ise -kullanma kılavuzunda yazmıyordu, kendim keşfettim- sol tıka ve DPI tuşuna aynı anda basarak değiştirebiliyorsunuz. Kapalı mod dahil olmak uzere toplam yedi modu var lakin bazı modlardaki gecişler ne yazık ki akıcı gozukmuyor. Yine de kullanıcıyı mutlu edecek yeterlilikte olduğunu soyleyebilirim.
Δ DPI kademelerine bakacak olursak, 4 farklı ayarlanabilir kademe var: 500-1500-2500-4000 DPI. Ben genelde 1500 DPI kullanıyorum, gunluk kullanım icin. Ayrıca her DPI değiştirdiğinizde ışıklar yanıp sonuyor.
Δ Farenin malzeme kalitesi ise pek iyi değil. Yan ve alt kısımlarda kullanılan malzeme kaliteli hissiyatı verse de ust kısım icin aynı sozu soylemek yanlış olur. Ozellikle beni rahatsız eden husus ise parca birleşim noktalarında cıkıntıların mevcut olması, fazlaca belli olması. Sol ve sağ tıkın uc kısımları ise biraz havada ve sivri, bunu da belirtmek isterim.
Δ Farede toplam 7 tuş var: sol tık, sağ tık, scroll (tekerlek), ileri tuşu (farenin sol yan kısmında), geri tuşu (farenin sol yan kısmında), ''return to main screen'' tuşu ve ışık acma kapama ''centiği''.
Δ Son olarak soylemek istediklerim; cok kaliteli olmasa da orgu kabloya sahip, yazılım desteği yok, orta-buyuk boyutta diyebileceğimiz bir fare. Ben bir kez masadan yere duşurdum, herhangi bir sorun olmadı. Gunluk kullanım icin oldukca uygun, indirimde gorurseniz tercih edebilirsiniz fakat oyuncular icin onermem.
Teşekkur eder, sağlıklı gunler dilerim.
Daha teknik-detaylı bilgiler icin;
Urun sayfası: Satın al: Philips G400 Series Kablolu ve Ambiglow ozellikli oyun faresi SPK9403B/00 Kablolu ve Ambiglow ozellikli oyun faresi
Urun broşuru (PDF): https://www.download.p4c.philips.com..._pss_turtr.pdf