Erkek İnfertilitesi Kocam cinsellikte yetmiyorsun bana dedi
Tüp Bebek0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Tüp Bebek
- Erkek İnfertilitesi Kocam cinsellikte yetmiyorsun bana dedi
-
23-09-2022, 08:04:54Merhaba arkadaşlar . Buraya yeni katıldım . Ben 1 bucuk yillik evliyim kocamla normal bi sex hayatımız vardı yaklaşık 1 yıla kadar ama daha sonra kocam bana sex olarak değişmeye başladı 2 gunde bir ilişkiye girmemize rağmen senden etkilenemiyorum demeye başladı bunu diyip 2 gunde bir ilişkiye giriyordu benimle . Ben normalde kapalı bi bayanım eşim geleceği zaman her gun olmasada hazırlanıp suslenip onu beklerim haftada bir en azından bunu yaparım. Ama eşim surekli neden şu sac modelini yapiyorsun bunu yap diyor bende yapıyorum ama neden senin ki boyle durmuyor neden yapamıyorsun. Neden eyleynir duzgun cekmiyorsun makyaj yapmama rağmen makyajimi beğenmiyor . Benim beğendim parfume tarzın bumu yani gibi şeyler diyor evet fikrini bana soyluyor hoşuma gidiyor ama sanki bu aralar surekli bahane arıyor gibi zaten sex hayatimizdada bana onu cok etkilemediğimi soyledi ben buna rağmen evliyiz diye sorunu cozmeye calıştım ama sizce oyle bişey diyen adamın 2 gunde bir sex yapması normal mi .. Dun gecede sarhoştu bana yetmiyorsun sex te dedi ve ilişkiye girerken ic camaşırı giyen kadınların videosunu actı bi yandan benle ilişkiye girdi bi yandan boşaldı ama ben cok kotu hissettim kendimi . Artık bi kadın olarak cok ağrıma gidiyor fizik olarak kotu degilim sadece bi tık goğuslerim kucuk ve cok hafif gobeğim var 160 boyum ve 51 kılıyım eşimin boyle şeyler demesi normal mi ne yapmam gerek hic bilmiyorum cekip gidesim var ama ayrılmamız doğru mu olur ailem nasıl karşılar bilemiyorum bir erkeğin etkilemiyorsun beni diyip bunları yapması normal mi sizce sizden bu konuda fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkur ederim yorumlariniz icin..