biz ev hanımları olarak mutlaka mutfakta aynı şekilde zaman harcıyoruz kimimiz sevsekte kimimiz sevmesek te bir şekilkde kendimize yada sevdiklerimize eşimize dostumuza yemek yapıyoruz .mutfakta kullanılan alet edavat herturlu yardımcı malzemenin kaliteli ve kolay kullanılır olması elbetteki cok onemli size bahsedeceğim HECHA marka dokme demir den imal edilmiş mutfak malzemeleride bunlardan biri ben 6 yıldır dokme demir den imal edilmiş bu kullanışlı tencere tava ve gril lerden kullanıyorum cok buyuk kolaylık emin olun.
oncelikle

cok uzun yıllardır kullanılan bir malzeme ve yontem
kolay ısınması iyi pişirmesi cabası
lezet yonunden diğer tencere ve tavalarınızdan daha randımanlıdır
sağlıklı ve leziz yemekler yapmanıza yardımcı olur kesinlikle sağlıklı
uzun omurlu olması sebebiyle cebinizede zarar vermez

et yemeklerinizde daha once belkide hic almadığınız lezzet ve kıvamında yemekler elde edeceksiniz

pilavlarınız mukemmel kıvamda ve lapa olmadan tane tane pişecek herkes sırrınızı merak edecek

et mi pişireceksiniz mangalmı oooofff mutfakta yaparkende hengi ızgarayı kullansam tavada yağsızmı yapsam nasıl pişer acaba uzunmu surer diye duşunmeyeceksiniz mukemmel şekilde etleriniz pişecek ağızda dağılacak ve kısa surede ızgara tadında etiniz hazır sadece size suslemek ve sofraya koymak kalacak

guvec kaplarını kullanmakta temizliğide saklaması da sıkıntıdır ama bu malzemeyle leziz guvecler sofranızda ve de yorulmadan pişirip temizleyeceksiniz

tavalar ile mukemmel kızartmalar yapacaksınız frutozlerimiz kullanmıyorum ben mesela

haydi kızlar maharetli ellerinizle ve bu guzel sağlıklı vehızlı ordunuzlar nefis yemekler yapmaya başlayın. birde kullanan zaten biliyorum diyenler farklı urunleride var haberiniz olsun
ananelerimiz babaannelerimiz bunları zaten biliyorlardı ama biz ışığa yeni kavuştukbiraz daha bilgiden zarar gelmez

PİŞİRME İPUCLARI:

•TAVA/ TENCERENİZİ KULLANMADAN ONCE 5 DAKİKA KADAR DUŞUK / ORTA ATEŞTE ISITINIZ.

•PİŞİRME ONCESİNDE TAVA/ TENCERENİZİ BİR MİKTAR YAĞLARSANIZ LEZZET BAKIMINDAN DAHA İYİ SONUCLAR ALIRSINIZ.

•YAPIŞMAYI ONLEMEK İCİN TAVA/ TENCERENİZDE DONUK YA DA COK SOĞUK •GIDALAR YERİNE ODA SICAKLIĞINDAKİ GIDALARI PİŞİRMEYİ TERCİH EDİNİZ.

•DOKUM URUNLERİN ISI MUHAFAZA ORANLARI YUKSEK OLDUĞUNDAN YEMEKLERİNİZİ YUKSEK ATEŞ YERİNE ORTA VE DUŞUK ATEŞTE PİŞİRMEYİ TERCİH EDİNİZ.

•FIRIN KULLANIMLARINDA TAVA/ TENCERENİZİ FIRIN IZGARASININ UZERİNE YERLESTİRİNİZ. FIRININ TABANINA KOYMAKTAN KACININIZ

HECHA URUNLERİNİ SABUN VE YA BULAŞIK DETERJANI İLE SICAK SUDA ELDE YIKAMAYI TERCİH EDİNİZ. BULAŞIK MAKİNESİ KULLANMAYINIZ. TEL FIRCA GİBİ SERT URUNLER KULLANMAYINIZ.