Herkese merhaba! Bu incelemede sizlere LG CK43 model hoparlor hakkında uzun kullanım sonuclarımı aktaracağım. İsterseniz hoparlorun gorunuşunden başlayalım.

Hoparlor tasarım manasında beni yeterince tatmin etmişti aldığım zaman. 2019 civarında aldım. Fiyatı o zaman 799TL idi fakat şu an internette 3-6 bin TL arasında fiyatları gorunce şoka uğradım. Piyasa ne kadar değişti vesaire bilmiyorum, o yuzden alınıp alınmayacağı size kalmış fakat hoparlor cok kaliteli.

Ana 2 hoparloru bağlamak icin ince bir kablosu var. Sizin ucunu kesip klips gibi yaylı bir mekanizmanın arasına gecirmeniz gerekiyor. Gerilince kopar, o biraz eksi bir yon.

Kumandasına gelecek olursak, her yonuyle guzel bir kumandası var. Hicbir sıkıntı yaşatmadı ve 2019'dan beri aynı pilde calışıyor. Ses modları arasında geciş yapılabiliyor, muzik durdurulabiliyor, değiştirilebiliyor, donguye alınabiliyor vesaire gibi bir cok ozelliği var. Hoparlorde ayrıca benim anlamadığım bir ozellik var. Bilgisayarımı actığımda hoparlor kapalı bile olsa kendini otomatik acıyor ve bağlanıyor. Kablo ile değil Bluetooth ile bağlı. Hoparlorde CD desteği var. Bluetooth, AUX ve 1-2 tane daha giriş olması gerek fakat kabloları icinde gelmiyor. Bluetooth işinizi gorecektir. Sesi, kalitesi ve bassları minik bir hoparlore gore gercekten cok iyi, o konuda sizi yarı yolda bırakmaz. Kucuk olmasından dolayı aynı segmentteki hoparlorler gibi cok yer kaplamaz.

Genel artıları
Kucuk olması Yuksek ve kalitesi ses vermesi Bass konusunda guclu olması Kumandayla gelmesi Onunde bilgilendirici yazı ekranı olması Ucten fazla bağlantı turu sağlaması Genel eksileri
Fiyatının aşırı artmış olması Bağlantı icin kabloların icinden cıkmaması (AUX vesaire)
Lutfen sorunuz olursa aşağıda belirtin. Hoparloru 2019'dan beri kullanıyorum. Genel değerlendirme sonucum ise butcenize uyuyorsa kesinlikle bakmanız. İyi forumlar!