Kasa geldiğinde 4 fanlı modeli yolladılar ve N11 satıcıya soru sor kısmından yazdım numara verdi ve resim istedi, bende kutunun ve kasanın resmini attım daha sonrasında 2 adet fan daha kargoya verildi ve elime ulaştı, yani şirket ile kotu bir deneyimim olmadı.
Kasaya gelirsek ben 530 TL'ye aldım, kasa gorunum itibari ile guzel bir gorunume sahip, kenar kısmı temperli cam ve tamamen saydam değil, 2 adet HDD ve 1 adet SSD takılabiliyor. DVD ROM yeri yok, kablolama var fakat PSU kablom kalın ve tam uzunlukta olmadığı icin ben cok duzgun yapamadım, fanlar ise 6 adet fan calışıyor kasa yerde ses olarak oyle tornado sesi yok ama yine de 12mm fana gore sesi mevcut daha oncesinde aldığım 20 TL'lik kırmızı LED'li 12mm fan daha sessiz calıştığı icin bu sesli geldi, kasanın kalitesi orta diyebilirim ağır ve oynak değil, ben ilk defa boyle bir kasa kullandığım icin montaj 1 saat surdu. Siz daha once kullandıysanız 20 30 dk arası halledersiniz diye duşunuyorum, anakartın on kısmında 2 adet USB 2.0 1 adet USB 3.0, kulaklık ve mikrofon girişi var, USB ve seste sorun yok ama 3.0ı deneyemedim anakartımın desteği yok, bu piyasaya zerre kadar hakim değilim bu fiyata ne alınır bilmiyorum. Ben bunu aldım memnunda kaldım yani, kasanın resimlerini bırakıyorum gercek gorunum ile temsili resim farklı oluyor cunku.
Dosya Ekleri