Merhabalar yaklaşık 5 aydır kullandığım telefonun tum artı ve eksilerini anlatacağım.

TASARIM;
Telefonun gercekten şık bir tasarımı var kaba bir telefon değil aksine rakiplerine gore cok ince bir tasarıma sahip,iki farklı rengi var siyah ve mor olmak uzere gercekten hoş renkler goze hitap ediyor hissiyat olarakta arka yuzey plastik lakin kaliteli ve ele oturan bir yapıya sahip.

KAMERA;
Kamera konusunda pek soylenecek birşey yok aslında bu fiyat segmentinde en iyi kamerası olan telefonlardan birisi tek eksi yonu zoom yapması pek iyi değil fotoğraf piksellere ayrılıyor ama normal cekimlerde gayet başarılı bir sonuc alıyoruz.

OYUN PERFORMANSI;
Oyun konusunda cok başarılı diyemem PUBG gibi oyunlarda rakiplerine gore daha az FPS alıyor mesela bu fiyat segmentindeki diğer telefonlar genelde 45FPS verirken Reno 5 Lite 30FPS veriyor ayrıca şunları eklemek istiyorum son guncelleme sonrası oyunlarda bazen takılma oluyor joystick hareket etmiyor şoyle sacma bir durumda oluyor PUBG'de 2-3 saat oynadığımda stabil ısınma yapıyor o kadar ateş gibi yanmıyor lakin bazı 200-300 MB'lik basit oyunlarda 10DK'da cok fazla ısınma yapıyor fakat bunların işlemciden vs. kaynaklandığını sanmıyorum yazılımsal hatalar ColorOS 12 ile duzeleceğini umut ediyorum.

İŞLEMCİ;
İşlemci hakkında iyi şeyler duymayabilirsiniz lakin iyi kullanımda herhangi bir problem cıkarmaz kotu denilebilecek bir işlemci değil.

PİL;
Pil konusunda telefon gayet iyi batarya gunluk kullanımda 1 gunu cıkarır yoğun kullanımda gun icinde şarja takmanız gerekir,telefonun icinde 4310 mAh batarya bulunuyor ve 33W bir adaptor var yaklaşık 50-60 DK'da şarj doluyor kısaca pil konusunda herhangi bir endişeniz olmasın gayet iyi bir performansı var.

PERFORMANS;
Telefonda guzel bir optimizasyon var arayuzde takılma ve hata ile karşılaşmadım işlemci konusunda biraz geri lakin telefonda 8GB ram ve artı olarak 5GB dahili(hafızadan alıp ram olarak kullanıyor) ram bulunuyor haliyle performanstan kayıp vermiyor.

GENEL;
Genel olarak telefon işinizi gorur oyun icin alacaksanız cok daha iyi cihazlar var lakin gunluk kullanımda iyi bir tercih olur kendiniz artı ve eksilerini değerlendirerek duşunebilirsiniz umarım bu yazdıklarım yardımcı olmuştur sorularınız varsa bekliyorum.

Dosya Ekleri phone-1920-INDIA-7619ee.jpg 91,2 KB · Goruntuleme: 18