Merhaba Skullcandy markasından 2 tane kulaklık kullandım. Biri Riff, 1 yıl; diğeri Uproar, 1 bucuk yıl da onu kullandım.

Riff Modeli: 1 yıl kullandım. Kablolu modelini kullandım. Zamanında guzel bir F/P kulaklığı idi. 120 TL'ye 40mm surucu vardı. Hatta bazı kişiler bu kulaklığı daha ucuza almış. Bu kulaklıkta en cok eleştirilen kısım malzeme kalitesi. Bazıları aldığı gibi kulaklığın kırıldığını soyluyor. Evet malzeme kalitesi dandik ama 120TL'ye gore de kotu değil. Bende hicbir şekilde kırılmadı. Gıcırtı sesleri vardı. Kablosu cok uzundu. Her yere takılıyordu ama kalın sağlam bir kablosu vardı. Kulaklık defalarca sert bir şekilde yere duştu. Bir şey yoktu. Aylarca kullanmaya devam ettim. Sonra sağ tarafından ses kesildi. Kesin benim yuzunden bozuldu. Bu yuzden markayı suclamak istemiyorum. Garantiye verdim. 1 hafta incelendi. 2 gun icinde de para iadesi yapıldı. Garantisi kulaklığın arkasında durdu. Padleri ozel bir pad idi ama soyuldu, yırtıldı. Her padin hazin sonu da yırtılması, soyulması zaten.

Uproar modeli: Onceden fiyatı ucuz idi. Şimdi fırlamış. Şimdiki fiyatlar ile alınır mı bilmem. Bu Bluetooth modeli bu sefer malzeme kalitesi daha iyi ancak katlanmıyor ve donebilen kulaklığı yok. Cihaz ile kulaklık uzaklaştığı zaman seste kucuk kucuk kesilme oluyor. Bazen sesi azalıyor. Sıfırlamak zorunda kalıyorum kulaklığı. Bass kalitesi falan gayet iyi ancak padleri yine soyuldu. Ben de OEM bir pad almak zorunda aldım.

Marka alınır mı? Piyasadaki coğu dandik markadan daha iyi, giriş seviyesi kulaklıkları alınır. Evet, coğu modelinde 40mm surucu var. Bu da daha bir ses verir. Marka denenir. Cok da kotu bir kulaklık markası değil. Bir deneyin bakalım.