Selamlar, bu yapacağım ilk inceleme olacak. Eksiğim varsa belirtin lutfen. Bildiğiniz uzere 13 Ocak 2021'de BİM'e SteelSeries Arctis 1 ve bir kac tane daha SteelSeries urunu gelmişti. O zamanlar kulaklığım yoktu, hoparlor kullanıyordum. 13 Ocak gunu ben de BİM Muharebesine katıldım fakat kulaklığı alamadım. Aradan bir kac gun gecti, arkadaşımın onerisiyle ASUS TUF Gaming H3 7.1 kulaklığını incelemeye başladım. Kulaklık guzel duruyordu, internetten bir kac videosunu izledikten sonra almaya karar verdim. Sanırım 367 TL gibi bir fiyatı vardı. Şuan en ucuz 537 TL. Tam olarak ne zaman sipariş verdiğimi hatırlamıyorum fakat urun 20 Ocak 2021 gunu elime gecti.
Kutusunun dışını inceledim ve herhangi bir sıkıntı gormedim. Urun icinde 3.5 mm ses/mikrofon ayırıcı kablo geldi. Kablosu epey bir uzundu. Ayırıcıyı da takınca iyicene uzun bir kabloya sahip oluyordunuz. Urunu ilk elime aldığımda kullanılan malzemenin kalitesini gercekten hissettirdi. Malzeme kalitesi cidden cok guzeldi, halen daha guzel. Şuana kadar hic soyulma vs. yaşamadım. Kulaklığı taktığımda dışarıdan gelen sesleri epey bir engelledi. Yalıtımı iyiydi. Ses kalitesi guzel, diğer kulaklıklardan cok bir farkı olduğunu duşunmuyorum. Ayrıca kendisi sanal 7.1 cevresel ses teknolojisine sahip. CS:GO, Valorant gibi rekabetci ve ses kasmayı gerektiren oyunları pek oynamadığım icin bu konu hakkında pek bir şey soyleyemeyeceğim. Gelelim mikrofona. Mikrofonu ise sesi guzel ve net bir şekilde iletiyor. İsterseniz videolarını izleyebilirsiniz. Genel olarak soyleyeceklerim bunlardı.

[+] yonleri:

Malzeme kalitesi cok guzel ve hoş.
Mikrofonu sesi temiz ve net bir şekilde iletiyor.
1 yıldan fazladır kullanıyorum, herhangi bir soyulma olmadı.
Pedleri yumuşak ve rahat. Yazın terleme yapabilir.
Ses kalitesi guzel.

[-] yonleri:

Sesi kulaklıktan arttırmaya veya azaltmaya calışırken kimi seviyelerde ses sağ veya sol tarafta daha baskın oluyor.
Mikrofon kimi zaman sesimi algılamıyor, biraz oynatırsam sıkıntı kalmıyor.

Urunun teknik ozellikleri:
Bağlantı3.5 mm(1/8”) konektor ses/mikrofon komboPlatformPC
MAC
Mobil cihaz
PlayStation® 4
Xbox 360®
Nintendo SwitchSurucuSurucu Capı: 50 mmMikrofonTek YonluEmpedans32 OhmFrekans Tepkisi (kulaklıklar)Kulaklık : 20 ~ 20000 HzPick-up PatternMicrophone boom:
Uni-directionalFrekans TepkisiMicrophone boom:
Kulaklık : 50 ~ 10000 HzDuyarlılıkMicrophone boom:
Kulaklık Hassasiyeti : -40 dBKablo1.3m kulaklık kablosu + 1.3m ayırıcı kabloAğırlık294gAksesuarlarHızlı başlama rehberi
3.5mm ses/mikrofon ayırıcı kablo

Dipnot: Bir takım sebeplerden dolayı urunun fotoğrafını ekleyemedim. İnternetten bakabilirsiniz, 4 farklı renge sahip.