Merhaba;

Bugun sizlere 1 hafta once aldığım MSI GT70 Dominator Pro'nun incelemesini yapacağım.
Urunu PCDEPO.COM'dan aldım. Cuma gunu aldım ve havalesini de akşam ustu yaptım. Bundan dolayı sisteme Pazartesi duştu ve urun eksiksiz bir şekilde Salı gunu elime gecti.
Urunun oynatamayacağı oyun yok diyebilirim. Tam olarak FPS değerlerini alamasam da aşşağıya oynadığım oyunları ve deneyimlerimi yazacağım.

Kutu iceriği: Kutudan Steelseries Siberia V2 headset, Msı orjinal mousepad, Msı sırt cantası, bilgisayar, Msı mouse, şarj adaptoru ve pil cıkıyor. Bunların dışında kullanım klavuzu ve driver cd'leri cıkıyor.

Malzeme kalitesi: Urunun dış kısımı fırcalanmış bir yapıya sahip ve şahsi olarak beğendiğimi soyleye bilirim.
Urunde ağırlıklı olarak plastik kullanılmış fakat bu sizi korkutmasın gayet kaliteli ve set bir plastik aynı zamanda urunun fiyatında da etkili bir rol oynuyor.

Donanım: PCDEPO'da yazan bilgilere gore işlemci i7 4800MQ olması gerekiyordu fakat elime ulaşan modelde 4810MQ işlemci mevcut. Biz oyuncuları ilgilendiren asıl konu ekran kartı dır. Bu urunde nVidia geforce GTX 880M GPU mevcut ve oyunlarda cok iyi bir performans sunduğunu soyleyebilirim.

Klavye: Urunde bulunan klavye Steelseries tarafından uretilmiş ve gercekten yazış hissi ve oyunlarda tuşların hemen elinizin altında olduğunu bilmek iyi bir his yaratıyor. Sol elinizi koyduğunuz zaman ''WASD ve CTRL, SPACE'' tuşları hemen elinizin altında oluyor. Klavyede enter tuşunun tam olmaması ve windows tuşunun sağ tarafta olmasını ilk başta yadırgamıştım ama kullandıkca eliniz cabucak alışıyor.

Urun ile ilgili eleştiri: Urun elime geldiğinde beni en cok endişelendiren konu ''acaba ekranda olu piksel var mı?'' olmuştu. İlk actığımda Dead pixel testi yaptım ve herhangi birşey cıkmadı. Birkac gun sonra sol alt koşede yarı olu piksel gordum. Hemen biraz ovaladım ve duzeldi.

--Pcdepo urunun yanında 15.4'' - 15.6'' boyutlarında bir canta gonderiyor. Bunu muşteri hizmetlerine sorduğumda bana ''Bize de canta 15.4'' - 15.6'' boyutlarında gonderiliyor. Bu konu hakkında yapabileceğimiz birşey yok'' olmuştu. Fakat garip bir şekilde bilgisayar cantaya rahatlıkla sığıyor.

Oyun deneyimlerim:

Bilgisayarda toplam 3 oyun oynama şansım oldu. bunlar battlefield 3, Payday 2, Teamfortresse2 ve birde test icin modlu minecraft oynadım.

Battlefield de ayarlar kokte gram kasma olmadı, Payday 2'de aynı şekilde tum ayarlar kokte donma falan olmadı. Minecraft da 140 tane mod yukledim. Ortalama olarak 240-260 fps arasında aldım.

Daha cok oyun testi yapacağım şuan biraz kısıntılı internet bağlantısına sahipim.

Bu benim ilk incelemem yanlişlarım olduysa şimdiden ozur dilerim.