Oncelikler herkese merhaba. Mayıs ayında imzamda bulunan sistemi toplamıştım. Ekran kartımın incelemesini yaptım ve sizlerle paylaşmak istedim.

Kartın devasa boyutu zaten ilk goruşte beni etkilemişti. Ayrıca kartın DCUII tasarımını da cok beğeniyorum acıkcası. Kartın kutu iceriği şu şekilde ;

Kartın ozellikleri icin şoyle buyrun ;

Şahsen GT540M'den GTX780'e gectiğimde cağ atlamış gibi oldum. Kartın eksisini gormem mumkun değil. En ağır yukte bile 60C'yi gecmiyor sıcaklığı. Fazlasıyla sessiz bir kart. Dizustu bilgisayarım bile bu kasadan daha gurultulu diyebilirim size. Kart 250W~ cektiği icin iyi bir guc kaynağınız olmak zorunda elbette. GTX 780, şuana kadar beni hic uzmedi. Zaten pek de uzecek gibi durmuyor. Her tur oyunda grafikler yağ gibi akıp gidiyor. Alacaklar kesinlikle pişman olmayacaklar elbette. Technopat sosyal tabiri ile ''3-4yıl ultrada goturur abi'' Şaka bir yana, kart hakkında her turlu soruya acığım. Elimden geldiğince yanıtlamaya calışacağım.
Kartın calışırken goruntusu;

Şimdi ise Steam & Origin uzerinden hali hazırda indirmiş olduğum oyunların benchmark testlerini sizlere sunmak istiyorum. Oyun testleri zamanla elbette artacaktır. Şimdilik bu kadar oyun yukluydu,ancak bu kadar yapabildim. (Bilgiler Fraps ile alınmıştır.)
BATTLEFIELD 3

BATTLEFIELD HARDLINE BETA

CS GLOBAL OFFENSIVE

DIRT 3

GTA IV

LEFT 4 DEAD 2

NFS HOT PURSUIT

NFS MOST WANTED

NFS RIVALS

SAINTS ROW 4

WATCH DOGS