Vites attırma ileri ve geri şekilde. El frenin biraz kotu cunku el freni ile normal fren tuşu aynı.

Snopy yazının orası mavi ışık yanıyor. Mavi ışık oyunda motor gucunu yukseltirsen hep yanıyor ama hep yanınca titreme oluyor. Bu sefer oyunda da titreme oluyor. Onun icin motor gucunu duşurup oynamak lazım. Vites attırman gereken yerde attırmaz isen mavi ışık yanıyor. Kaza yaptığın an mavi ışık yanıyor. Bu dediklerimi yaparken titremede oluyor. Direksiyonun yanlarında azda olsa gorunuyor. Formula 1 gibi oyunlarda vitesi oradan attırmak daha rahat oluyor. Pedal ve vites yerinin kabloları direksiyonun arka tarafına takılıyor. Direksiyondan da USB kablosu cıkıyor.

Gaz ve fren benim cok hoşuma gitti. Hem rahat hemde ne kadar basarsan o kadar yukleniyor.

Pedalın altından bir plastik daha acılıyor. Oraya ayağınızı koyabilirsiniz. Kışın bu gercekten de işe yarayabilir.

Direksiyon hassasiyeti oldukca iyi. Ne kadar cevirseniz o kadar donuyor. Ben şuan bilgisayarım yuzunden sadece ETS2 ve NFS2 gibi oyunları oynuyorum. LFS'de el freni kopacak diye oynamıyorum
Arkadaşlar demem o ki direksiyon seti oldukca iyi. Zaten fiyatı da cok yuksek değil. Diğer direksiyon setlerinde, vites direksiyonla bitişik filan guzel olmuyor.
Son olarak icinden cıkan driver kesinlikle kurmalısınız. Yoksa kullanamazsınız. Kendi sitesindeki driver bile işe yaramıyor.
İnşallah bu incelememi de beğenirsiniz. Herhangi bir sorununuz veya başka bir acıdan resim isterseniz ekleyebilirim.