Merhaba arkadaşlar,

Ucuz ve kullanışlı bir kulaklık arıyordum. Birkac incelemesini izledim ama hic profesyonel bir kişi tarafından incelenmemiş. Hep coluk, cocuk inceleme yapmış. Ben profesyonelim demiyorum. İlk incelemem olacak. Sağlam bir kamera olmadığı icin elimden geleni yaptım.
Başka resimlerde isterseniz eklerim. Şimdi gecelim resimlere.

Kutunun kabı.

Kutuda kucukte olsa pencere gibi bir şey yapmışlar.

Kameram kotu olduğu icin bu resmi internetten buldum. Normalde incelemeye koymazdım ama kulaklığın her parcasının net bir resmi olduğu icin ekledim.

Garanti belgesi.

Arkadaşlar daha cok resim koymak isterdim ama daha neyini cekeceğimi bilemedim. Sizin onerileriniz sonucunda yeni resimler ekleyebilirim.

Beni en cok mutlu eden tarafı kulağı tamamen icine alıyor. Birde mikrofon ayarlarını yapmazsan, ses kısık oluyor. Mikrofon ayarlarını yapınca bu sorunda ortadan kalkıyor. Mikrofonun kısa olması da guzel olmuş. Cunku diğer ucuz 15-20 TL arasındakilerde mikrofon uzun ağzına kadar giriyordu ve ses kotuydu.

Kulaklığı Counter Strike uzerinde test ettim. 4-5 el oynadım. 3 el TK attım. Counter Strike'de gercekten cok iyi ses kasabildim. Alacak kişilerin hic duşunmeden almasını tercih ederim. Bazıları bassı kotu demiş ama hic de kotu değil.

Bu benim ilk incelemem olduğu icin yanlışlarımı belirtirseniz memnun olurum.

@akif Pekoz senin bir konuda bu incelemeyi beklediğini gormuştum. İnşallah seni tatmin eder.