Yazımıza "bu niye bu kadar minnak" diyerek başlayalım.
Urunumuz 89 TL 25 parcalık minik bir tornavida seti, kılıfı sanıyorum ki suni deri, uclar metal kısımda ve acık veya kapalı iken duşmesi mumkun değil gecmeli cunku yukarı kaldırıp cekmek gerekiyor.
Tornavidamız ise tamamen metal ust kısımda ki elimizi koyduğunuz yer plastik sadece, uc takıp cıkarmak icin halka var ceviriyoruz ucu takıyoruz biraz bastırıyoruz ve bir daha asla oradan cıkmıyor.
Kılıfı bir kart cuzdanı ile eşit boyutta, cebinize koysanız unutursunuz, gelelim kullanıma;
Oncelikle telefonda denedim hicbir sorun yaşamadım olması gerektiği gibi.
Kasamı sokmek istedim dedim bir deniyeyim, fan vidalarını bilirsiniz kalın ve serttir ve cok guc gerektirir o kısımda elim hafif terlediği icin ne yazık ki yapamadım, ama diğer tum vidalar icin rahat şekilde kullandım.
Sonuc olarak alınır mı? Bu piyasaya zerre kadar hakim değilim 89 TL'ye bundan iyisi varsa bilen arkadaşlar oneri yapsın yanlış yonlendirmeyelim, urun linki aşağıda bakmak isteyenler icin.
Ally 25 Parca Hassas Tornavida Seti Portetif Cep Tamir Seti SİYAH : Amazon.com.tr: Elektronik Ally 25 Parca Hassas Tornavida Seti Portetif Cep Tamir Seti SİYAH : Amazon.com.tr: Elektronik
www.amazon.com.tr
İnceleme Amazon'dan aldığım 89 TL'lik tornavida seti
İncelemeler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- İnceleme Amazon'dan aldığım 89 TL'lik tornavida seti