Merhabalar, bugun WD10EZEX'i inceleyeceğim. Urun bu:
Surprizbozan: İnceleyeceğimiz Urun https://www.hepsiburada.com/wd-blue-1tb-7200rpm-sata-3-0-64mb-3-5-sabit-disk-wd10ezex-p-BD301330?magaza=DEY%20ELEKTRON%C4%B0K&utm_source=p c&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&u tm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.79.7

Bu Urunun Alternatiflerine Gore Avantajları Nedir?​Oncelikle bu urunun fiyat olarak alternatifleri bu urunler:
Surprizbozan: 1. Alternatif Seagate 3.5" 1 TB Barracuda ST1000DM010 SATA 3.0 7200 RPM Hard Disk Fiyatları, Ozellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakce Oncelikle ilk alternatifi olan Barracuda kotu bir HDD. Eski teknolojileri var. Bu yuzden WD10EZEX daha iyi.

Oncelikle ilk alternatifi olan Barracuda sorunlu bir HDD. Eski teknolojileri var. Bu yuzden WD10EZEX daha iyi.
Surprizbozan: 2. Alternatif
Toshiba 3.5" 1 TB P300 HDWD110UZSVA SATA 3.0 7200 RPM Hard Disk Fiyatları, Ozellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakce Toshiba 3.5" 1 TB P300 HDWD110UZSVA SATA 3.0 7200 RPM Hard Disk arıyorsan site site dolaşma! Akakce'de piyasadaki tum fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com

2. alternatifi ile aynı kalitede olması ve daha ucuz olması WD10EZEX'i ucuz ve kaliteli bir cozum yapıyor.

Urunu ve onun 1. alternatifini kullanıyorum. WD10EZEX gozle gorulur bir şekilde daha iyi.

Aldığım Değerler​Okuma yazma değerleri bu:

İyi değerler veriyor.

Artıları​
Sessiz Okuma/Yazma değerleri iyi Depolama yeterli Yeni sayılabilecek teknolojilere sahip Fiyatının en iyi HDD'si Kaliteli Oyunlarda yeterli performans Normal ve surekli ev kullanımına uygun şekilde ve maliyet acısından kÂrlı bir model. Eksileri​
Server'lar icin yetersiz Cok ağır kullanıma uygun değil. Genel olarak cok profesyonel işler icin iyi değil. WD Black tavsiye ederim profesyonel kullanım icin. Bugun WD10EZEX'i inceledim arkadaşlar, aklınıza takılan herhangi bir soru olursa cevaplayabilirim. Cok detaya girmedim. İlk inceleme yazımdı, okuduğunuz icin teşekkurler.