Giriş yapmayı denedim. Hesap Riot tarafından guvenlik amacıyla kilitlenmiş uyarısı aldım. Once destek maillerine
Bu durumu ilettim. Sonra 4-5 gun gecti ve Discord sunucularına katıldım. Destek bileti acıp durumu ilettim.
Efe Nick'li admin sorunu destek maillerine iletmem gerektiğini soyledi. 3-4 gun once ilettiğimi belirttim. Sonra
5 ya da 7 gun demiş olması lazım. 5 veya 7 iş gunu icinde doneceklerini soylediler. İlk maili 21 şubat tarihinde
Atmışım. 9 Mart'a kadar herhangi bir donuş almadım. Durumu tekrar Discord sunucularına girip ticket acarak
Belirttim. Bekledim ve benden herhangi bir mail almadıklarını belirttiler. Benim daha mail adresimi bile almadan bilmeden
Ardından attığım maili SS olarak gonderdim. 10dk tekrar cevap gelmedi. Yardımcı olup olmayacaklarını sordum. Bana
Bir kez daha aynı admin maillerine benim tarafımdan mail gelmediğini soyledi. Ben de durumu ozetledim bir mail daha
Atıp 1-2 hafta bekleyip yine mağdur olamayacağımı belirttim. Sonra bir şeyler yazdı ama okuyamadan Discord sunucularından
Atıldım. Hemen ardından sitelerine girip canlı desteğe biraz once banladıkları icin teşekkur ettim. Bu durumu başından
Sonuna yaşadığım mağduriyeti her yerde belirteceğimi soyleyip aynı Efe Bey'e teşekkurlerimi ilettim. Bana geri donuş olarak
Sıkıntı olmadığını vpazari kotulemek icin yapılan her şeyin dava edildiğini bunu daha once de yaptıklarını falan belirtti
Ve aniden canlı desteği de kapattı. Yani sorun yaşarsanız bu ilgi alaka bu kadar. Ustune de dava ederlermiş.
Ne suclaması ile edecekler bilmiyorum artık
Kucuk yaşlı kardeşlerime sesleniyorum. Harclıklarınızı cer cop etmeyin.
Dosya Ekleri