Aga İncehesap'dan alışveriş yaparken hangi sorunları yaşadım bunları yazmak icin incelemeyi yapmak istedim.
İlk olarak James Donkey 711 kulaklığını Hepsiburada mağazasından satın aldım cihazda hicbir şey yoktu sapasağlam geldi.
İkinci olarak Gamepower Calypso RGB modelini 2 kez farklı hesaplardan soyledim birinde "D" tuşu swich bozuktu. İkincisinde "alt" tuşunun ışığı bozuk olarak geldi bana.
Ucuncu olarak loghitect G213 marka klavye soyledim onun da "space" tuşu calışmıyordu bu sefer başka hesaptan değil gene aynı hesaptan değişim yaptırdım 2bucuk aydır kullanıyorum beğenmediğim 3 kısım var bunlar klavyeyle ilgili ilk olarak oğlen ışıkları sonuk duruyor ikinci olarak bileklik bana gore kısa ve cıkmıyor ucuncu olarak ustte bulunan NumLock ışıkları RGB olabilirmiş ve NumLock ışıkların altında olan yazılar pek okunmuyor orayı da kazıyabilirler miş.
Fakat o kadar şeye rağmen hicbir zaman destek ekibinden ters bir cevap vesaire bir cevap almadım hepsi saygılı insanlar ve yardımcı olmaya calışıyorlar keşke urun gelmeden once kişinin rızasıyla urunu test edilebilse boyle ha bire getir gotur yapmasak daha iyi olur benim puanlamam şu şekilde.
Kargolama 10/9 Destek 10/8 Urunler 10/6 İade/Değişim işlemleri 10/9 Bence iyi bir site fakat dediğim gibi klavye mouse gibi urunler kişi rızasıyla test edilip gonderilmeli.
Gamepower D tuşu olayı şu şekilde boşluğa basılıyormuş gibi linki altda.

20210728_133455.mp4 drive.google.com

Kargolamaya 9 vermemin sebebi kargo her seferinde 3-4 kez baloncuklara sarılmış olmasıydı