Bugunun rehberinde Valorant uzerinde buff programını nasıl kullanıp ucretsiz bir şekilde kendi emeklerinizle hediye kartı veya oyun almaktan bahsedeceğim.
Bakınız: BUFF Orijinal Sitesi
Bu programı sadece Valorant değil, bircok desteklenen oyun da kullanabilirsiniz fakat bu rehberde sadece Valorant icin gosterilmiştir.
BUFF Arayuzune giriş yaptıktan sonra kayıt olunuz ve aşağıda ki yonergeleri izleyin:
BUFF uygulamasına giriş yapmadan once bilgisayarınızda Overwolf programının yuklu olması gerekmekte.
Overwolf yuklu olmadığında ise programı yuklerken size otomatik olarak yukluyor zaten.
BUFF'a giriş yaptıktan sonra arkada bilgisayar performansını pek yormayan bir program ile karşılaşacaksınız.
Programı actıktan sonra şu tur ekranlarla karşılaşacaksınız:
BUFF Game uzerinden Steam, Discord Nitro, Riot Games Kodları gibi şeyler temmin edebilirsiniz.
Uygulama Nasıl Kullanılır?
Uygulamayı ustte anlattığım şekilde yukleyebilirsiniz, yukledikten sonra BUFF programını acıp Valorant'a giriş yapmalısınız.
Her el KDA skorunuzu saymaz sadece oyun sonunda tum skorunuzu toplayarak ona gore puanlar verir.
Premium Sistemi Nasıl İşliyor?
Premium sistemi ile 2. bir gunluk giriş odulu sistemine ve Premium gorev sistemine sahip olabilirsiniz.
Aylık olarak belirli puanlarda hesabınıza otomatik olarak işlenir.
İşte Premium Ozellikleri:
Classic Premium
Aylık 50 Ekstra Puan
%50 Oyun Takviyesi (Ne olduğunu bilmiyorum)
Premium eşyalara erişim hakkı.
Eşyalara Ozel Premium Fiyatı
Premium Plus
Aylık 100 Ekstra Puan
%100 Oyun Takviyesi (Ne olduğunu bilmiyorum)
Discord Kanalı
Ozel Cekilişler ve Gorevler
Premium eşyalara erişim hakkı
Premium Elite
Aylık 200 Ekstra Puan
%200 Oyun Takviyesi (Ne olduğunu bilmiyorum)
2X Gunluk Odul
Discord Kanalı
Ozel Cekilişler ve Gorevler
Premium eşyalara erişim hakkı
Nasıl Kolay Puan Kasarsınız?
Programı ilk kullandığınızda size puan kasmak oldukca zor gelebilir, bu ise tam tersi kolay-orta arasında bir şeydir.
Oncelikle daha kolay bir şekilde puan kasmak istiyorsanız bir oyunu gunluk en az 3 veya 5 saat oynamalısınız, Valorant uzerinde oynadığınızda her mac sonu sizlere KDA rekorunuza gore belirli puanlar vermekte fakat cok az miktarda.
Programı ilk defa kullanıyor iseniz sanki leşlerinizi saymıyor gibi gozukur Alt+Tab attığınızda fakat uygulama oyun sonu bittiğinde tum skorunuzu alıp ona gore puan veriyor. Orneğin ben 30/11/4 KDA ile 2.84 puan aldım.
Haftalık gorevlerle de 10 - 20 - 40 tarzı puanlar vermektedir.
Gunluklerle ise 1-2-3 girdiğiniz gune gore değişmektedir.
Bu Uygulama Bir Virus veya Miner Olabilir mi?
Kendi kontrollerim uzerine programda hicbir şekilde virus veya miner tespit edilmedi, Program kazancını uygulama icerisinde verdiği reklamlarla kazanmaktadır.
Bitiş ve Son Ozet
Programı para yatırma sorununuz var ise kullanabilirsiniz, kendi emeklerinizi kullanarak bir skin sahibi olabilirsiniz.
1380VP alarak Battle Pass almanızı oneririm, 1 skin yerine bıcak ve bircok skin alabilirsiniz.
Premium olarak Premium Plus alabilirsiniz, Elite ile bir farkı yok sadece 2X Gunluk Giriş Odulu eklenmekte ve puanlar +100 biraz daha fazla.
Rehberimi okuduğunuz veya direk alta gectiğiniz icin teşekkur ederim!