Evet arkadaşlar 2 hafta once Nokia lumia 1320 marka telefon aldım ve Telefonun en buyuk ozelliği farklı olması insanlar telefonunuzdan gozlerini alamıyor. şimdi teknik ozellikler.

Kamera
Kamerası 5 mp olmasına rağmen cok iyi fotoğraf cekiyor ve led flaşı var . O beş sizi yanıltmasın.7 gibi gozukuyor .

Performans
Telefon cift cekirdekli 1.7 ghz ve Qualcomm snapdragon S4 kullanılmış.Telefon Asfalt 8 gibi yuksek boyutlu oyunlarda hic donma gormedim.Cok rahat.

Guc
Dostum bu telefon bir harika cok uzun omurlu bataryası var . gecen gun asfalt 8 oynadım 30 dakikada yuzde 13 şarj gitti ve bunu lumia 925 de denedim. yuzde 19 civarı ve bu yonde rakiplerini geride bırakıyor . Telefonu normal şekilde kullanırsanız. şarj 24 saat dayandı.

Hafıza
İşte tek sorun bu benim gibi oyun sever bir kişiliğiniz varsa sakın 7,5 gb almayın.

Ekran
Ekranında gorilla glass 3 kullanmışlar cizilmesi zor diyorlar fakat jelatini taktım ne olur ne olmaz .6 inc ekranı var koskoca bir şey tablet gibi ekran parlaklığı cok iyi hicbir telefonda bu ekranı gormedim . Cok canlı duruyor.

telefonu almamın sebebi cok oyun oynamam ve kucuk telefon sevmiyorum hatta bir anım var babamın telefonu lumia 925 ilk aldığında buyuk gozukuyordu . Şimdi bu telefonu gorunce yanında lumia 525 gibi kalıyor . Yani buyuk telefon alınca orta boyut telefonlar kucucuk oluyor.

Ve fotoğraflar

Cektiğim foto.