Evet arkadaşlar bu anlatacaklarım gercektir bizzat arkadaşım yaşadı ben de ortak oldum.
Hepinizin bildiği gibi Counter strike Global Offensive oyunuda skinli silahlar var ve bıcaklar. Bizim arkadaş paraya kıyıp alıyor . Sonra itemlerin takaslandığı bir site var reklam olmaması icin vermiyorum.
Oraya takas icin koyuyor . Adamla tanışıyorlar filan. Sonra adam bıcağa 150 dolar verecem diyor. Normal değeri 85 dolar olan bicağa 150 dolar vereceğini duyunca adam sevincle koşuyor tabi. Sonra adama diyor ki (zeki ya guya) once para sonra bıcak diyor. Adamda bunun uzerine bir tane durust arkadaşını cağır itemi ona ver diyor ( o ben oluyorum) . Neyse işte ben geliyorum adam bana da yazıyor bir şeyler. Sonra bıcak bana geliyor iyi bunlar konuşuyorlar işte şoyle boyle.
Bir anda bana takas teklifi geliyor arkadaş bıcağı geri istiyor ama yazı filan yazmadı bana bir şey soylemedi . Neyse bende kabul ediyorum . Aradan 10 dk geciyor benden bıcağı istiyor. Ben sana bıcağı verdim neden daha istiyorsun. Yok istemedim falan filan dedi. Dolandırıcı adam bunu konuşturup uyutmuş.
Onun profilinin aynısından kopyalayıp bana takas teklifi atmış kısaca bıcağı adam almış. Sonra adam yazıyoruz filan boşa.
Steam´a ticket atıyoruz 1 saat sonra bıcak geliyor. Ardından tekrar kayboluyor. Adamın profiline bakıyoruz bıcağı satmış 35 tane anahtara. Sonra sattığı adam gidiyoruz adamı yazdık filan nafile steam´a ticket attık nafile.
Siz siz olun azla yetinmesini bilin . Dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olduk.
Bir Dolandırılma Oykusu
İncelemeler0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- Bir Dolandırılma Oykusu