Krafton, Project Windless'ın ilk tanıtım videosunu yayınladı. Bu video, oyundan neler bekleyebileceğimizi "konsept" kapsamında gosteriyor. Unreal Engine 5 motoru uzerine inşa edilen video, icerdiği 18+ ogelerle en cok da korku turu yapımlara ilgi duyan oyuncuları mest edecek gibi gorunuyor.
Project Windless, bir oyundan fazlası olacak!

Krafton, PUBG ile cok iyi bir ivme yakaladı ve bu ivmeyi kalıcı hale getirmek icin cabalıyor. Project Windless ise bunun en net orneği. Şirket, daha onceki donemlerde yaptığı acıklamalarda bu oyun icin kitap ve grafikler uzerine kurulu ozel bir roman yayınlayacağını da soylemişti. Ayrıca bunlara ek olarak ceşitli multimedya icerikler de Project Windless icin hazırlanıyor.
Krafton'un ust duzey calışanlarından Kwang Jae Son, The Verge'e verdiği bir roportajda dikkat ceken bir cıkış yapmıştı. Project Windless'ı The Witcher ile kıyaslayan Son, hedeflerinin tam olarak The Witcher kadar populer olmak olduğunu soylemişti. Bugun paylaşılan tanıtım videosu, oyunun gercekten de The Witcher ile kapışacak potansiyele sahip olduğunu gozler onune seriyor.
Project Windless icin hazırlanan 18+ tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz Not: YouTube politikaları gereğince bu videonun ucuncu taraflarda izlenmesine izin verilmiyor. Bu yuzden video istemcisinde yer alan "YouTube'da izleyin" butonuna tıklamalısınız.