Sistem:
R5 4600H.
GTX 1650 Ti.
8 GB Single channel 3200MHz.
1080p 60Hz.
Kasa 2020 yenilenmiş versiyon.
Sıcaklık FPS testi sonucları:
The Forest: 1080p Ultra ayarlar, 40-90 FPS arası, max. işlemci sıcaklığı 94 derece.
Valorant: Ultra ayarlar, 90-130 FPS arası, max. işlemci sıcaklığı 73 derece.
Metro Exodus: Yuksek ayarlar, 38-137 FPS, max. işlemci sıcaklığı 87 derece.
GTA V: Ultra ayarlar, 50-90 FPS, max. işlemci sıcaklığı 77 derece.
People Playground: 0-440 FPS arası, max. işlemci sıcaklığı 71 derece.
Apex Legends: Yuksek ayarlar, dropsuz, 60 FPS, vsnyc acık, Max işlemcı sıcaklığı 84 derece.
Forza Horizon 4: Yuksek-Ultra karışık, 70-80 FPS, max. işlemcı sıcaklığı 81 derece.
Genel olarak iyi bir performans verdiğini soyleyebiliriz. Orta segment bir bilgisayara gore iyi ekran kartı sıcaklığını yazmadım. Cunku 65 derecenin ustune cıkartamadım, inanın cok uğraştım 10 saat boyunca aralıksız oyun oynadım. Fakat en fazla birkac derece inip cıktı. Fan sesinden herkes şikayetci ya da ses sisteminden. Fakat oyundan oyuna gore değişiyor, Forza 4'de gazlarken maksimum fan sesini duymazsınız bile ama Minecraft'ta mesela cok ses duyarsınız. Bazı oyunların sesi fazla cıkıyor ama ses seviyesi yeterli denebilir. Kasanın bir yerlerine bastırınca Excalibur veya Monster'in aksine catur cutur sesler gelmiyor, gıcırdamada yok, taş gibi sert bir kasası var. Ben gayet memnunum şimdilik ileride ne olur bilemem ama alacaklar varsa iyi bir alternatif olabilir iyi Sosyaller.