Urunu cuma akşamı sarı site uzerinde param guvende ile 175₺ gibi bir fiyata satın aldım. Arkadaş jelatinini dahi acmadan satışa koymuş ben de Cin'den alacağıma buradan alayım dedim ve direkt satın aldım.

Eğer satıcı arkadaş buradaysa kendisine tekrardan teşekkur ederim fazlasıyla ilgili bir satıcıydı.

Oncelikle kutusu ile başlayalım derim;

Bence kutusu bir kulaklığa gore oldukca şık ve odanın bir kenarında sergilenebilecek bir kutu. Ne cok abartılı, ne cok sade, ne aşırı ince, ne aşırı kalın, ne aşırı buyuk, ne de aşırı kucuk. Avuc ici kadar bir kutusu var memnuniyet ile odamda sergiliyorum.

Elimde karşılaştırabileceğim S1D kutusu var e o da biraz buyuk olsun ne de olsa kocaman kutusu var. Gorduğunuz uzere gerek genişlik, gerek yukseklik, gerekse kalınlık olarak daha minimal bir kutusu bulunmakta.

Bir de kutu iceriğine bakalım;

Kutu iceriğinde ise Kulaklık, Kullanma kılavuzu, buyuk ve kucuk silikonlar ve bakır kablosu cıkmakta.

Kulaklıklara gelecek olursak gonul ister KZ simgesi olsun kulaklığın uzerinde ama olsun buna şukur. İşin şaka kısmını kenara atalım ciddi anlamda KZ simgesi olsaydı daha iyi olurdu bence. Beyaz rengini ne kadar daha cok sevsem de kulaklıklarda cok dikkat cektiğini duşunuyorum bu yuzden siyah olması cok daha iyi oldu benim icin.

Kablosu bakır kablo ve acıkcası benim hoşuma gitti kablo yapısı. Ne cok ince, ne cok kalın. Beyaz modelin değil de siyah modelin kablosu gelseydi keşke, kulaklık siyah mikrofon beyaz siyah olanında normalde mikrofonun siyah kablonun gri tonlarında geliyor ama olsun.

Şimdi ise deneyim ve duşuncelere bakalım.

Urunun ses kalitesi telefonda biraz değil biraz fazla tiz ağırlıklı gibi geldi bana. Birazcık equalizer ayarı ile bass'lar cok guzel bir şekilde one cıkıyor ancak onun dışında bass cok az vuruyor maalesef.

Rahatlık olarak cok beğendim kablolu kullandığımı unutturdu bir ara acıkcası, gerek kulağa oturuşu gerekse kulağın icine oturmasını beğendim ancak tabii ki ben yine de elime para gectiğinde hafızalı sungerden olan kulak silikonunu alacağım.

Kablo konusu ise benim ciddi anlamda hoşuma gitti hem oldukca kulağı cevrelediği icin aşırı derece rahatlattı beni kablolu kullandığımı unutturdu dediğim gibi biraz kalın olması da benim gibi birazcık hor kullanan biri icin gayet iyi.

Mikrofonu ise arkadaşımın dediğine gore sesi oldukca temiz ve net alıyor ben de bir baktım ve cidden mikrofonu guzel.

Benden bu gecelik bu kadar. Tam bir inceleme gibi olamadı ama olsun buna şukur. Hepinize hayırlı gunler, hayırlı geceler dilerim.

Okulda kutusu tuvaletin deliğinden duşen S1D icin saygı duruşuna davetlisiniz.