Merhaba, oncelikle urunu Amazon Turkiye'den 510 TL karşılığında satın aldım. Urunun Turkiye icerisinde 500-600 TL bandında bir satış fiyatı mevcut.

Şimdi ise teknik ozellikleri ustunkoru anlatalım.

50mm hoparlor, neodimyum mıknatıs ve yuksek gerimli ccaw bobin icerir.
Frekans aralığı: 20-20.000 Hz
Hassasiyet: 105 dB
Empedans (ozdirenc): 16ohm.
7.1 sanal ses desteği.
RGB aydınlatma.
Gurultu onleyici tek-yonlu donebilen bir mikrofon.
Buyuk protein deri kulak yastıkları.
Katlanabilir tasarım.
USB kablosu ise 2 metre uzunluğunda orgulu olup, uzerinde mikrofon sesini kapatıp acabileceğiniz, ışıklandırmayı kapatıp acabileceğiniz ayrıca ses duzeyini ayarlayabileceğiniz bir kontrolcusu mevcut.

Kutu iceriği: Urunun kutusunu actığınız an sizi kulaklık ve urunun kullanım kılavuzu karşılıyor. Bu kullanım kılavuzu ve garanti belgesi birleşik, kutuda başka bir şey yok.

Boyut ve konfor: Urunun sahip olduğu yastıklar yeterince buyuk ve kullandığı deri yastıklar oldukca kaliteli bir hissiyata sahip, adeta ben ozelim diyor. Kafa bandı ise gayet rahat, cok buyuk bir kafaya sahip olsanız bile bu kulaklığa sığabileceğinizi duşunuyorum ayrıca kafa bandı ayarını yaptığınız bolum metal. Urun katlanabilir bir tasarıma sahip ayrıca bunu yapan menteşeler ise yine metal.

Mikrofon: Discord ve benzeri platformlarda gayet olumlu tepkiler aldığını soylemeliyim, ses netliği beni gayet tatmin etti. Mikrofon cıkarılabilir değil sadece tek-yonlu olarak dondurme imkanı bize sunulmuş.

7.1 ve ses: Kulaklığın destek verdiği sanal 7.1 desteğini gayet yeterli buldum. R6, bfv gibi oyunlarda duşmanın nereden geldiğini ve nereden ateş ettiğini gayet net şekilde algıladım. Genel ses anlamında ise ses doygunluğunu cok beğendim ve bass odaklı bir kulaklık olmadığını gordum. Bu kulaklıkta ses gayet eşit dağıtılmış diyebilirim. Neredeyse beni dışarıda kullandığım Sony WH1000-XM3 kadar memnun edecekti bu kulaklık icin gayet tatmin edici guzellikte temiz ses verdiğini soyleyebilirim.

Yazılım: Urun Bloody firmasına ait olmayan "Xear Audio Center" uygulamasını kullanıyor. Bu uygulamanın kullanımı gayet basit olup bu uygulamada 7.1 desteği, ekolayzer ayarı, ses efektleri, gibi ayarlarınızı yapılandırabiliyorsunuz.

Şimdi ise kulaklığın belirlediğim negatif yonlerine geliyoruz.

- Kulağı icerisine alan bolgenin kumaş olmasını isterdim bu sayede yazın cok daha az terletir ve kulağınızı daha iyi hissettirirdi ama bu haliyle sizi maalesef terletecek.

- Urun katlanabilir tasarıma sahip fakat bu uzunca olan mikrofonu cıkartılamıyor. Boyle taşınabilir bir kulaklığın mikrofonunun cıkartılabilmesini isterdim.

- Bloody firmasının mouse yazılımlarından sonra kulaklıkları icin kendi detaylı yazılımı olmaması gayet uzucu. Şu an kullandığı uygulama gayet temel olup detaylı ayarlara izin vermiyor.

Mikrofon testine ise şu video uzerinden ulaşabilirsiniz (2:22 zamanından itibaren)

Dosya Ekleri 1.jpg 131 KB · Goruntuleme: 36

2.jpg 100,8 KB · Goruntuleme: 44

3.jpg 119,1 KB · Goruntuleme: 47

4.jpg 113,1 KB · Goruntuleme: 49

5.png 429,1 KB · Goruntuleme: 40

6.jpg 95 KB · Goruntuleme: 40