Bunada goz atabilirsiniz.
İnceleme: Trust GXT 540 Gamepad Oncellikle iyi forumlar diliyorum forum uyelerim. Gamepad'i 30 dakika PS3'de deneyimlemiş bulunmaktayım, PC'de deneme imkanım şu an yok ama ileride PC'de deneyince bir sıkıntı cıkarsa buraya yazarım. Bu inceleme benim ilk incelemem olacak o yuzden bazı hatalar yapabilirim kusuruma bakmayın...
Tasarım
Gamepad guzel bir tasarıma sahip Xbox ve DualShock karışımı bir tasarım kullanılmış biraz da Nintendo Switch Pro andırmıyor değil ergono misine 9/10 verebilirim.
Triggerlerin altındaki cıkıntı birazcık rahatsız edebilir. 3 metre kablosu var bayağı uzun tam TV'nin karşısına gecip oyun oynamalık.
UyumlulukKol bilgisayar ile tam uyumlu titreşimi oyunlarda sıkıntısız calışıyor X input ve D input modu var kolun arkasında yer alan tuş ile değiştiriyorsunuz.
Malzeme kalitesiElinize aldığınızda direk kaliteli kol hissiyatı veriyor kaliteli malzeme kullanılmış analoglarda vb herhangi bir gıcırdama takılma yok. Fiyatına gore oldukca guzel.
AnaloglarAnaloglar yeterince hassas fiyatının hakkını veriyor emin değilim ama muhtemelen rakibi F310 gibi 360 derece değil 8 yonlu analog.
Olu bolgesi var ama ben rahatsız olmadım analogun ice doğru bombeli bir yapısı var yumuşak ve parmağa tam oturuyor F310'a gore cok daha rahat olsa da F310 daha iyi analog hassasiyetine sahip.
D-pad
D-pad konusunda sınıfta kalıyor eğer dikkatli basmazsanız 2 tuşu da algılıyor eğer pes FIFA gibi oyunları D-pad ile oynuyorsanız pek size gore D-pad e sahip değil.
TuşlarXbox dizilimine sahip tuşlarının tok bir hissiyatı var herhangi bir takılma sorunu ile karşılaşmadım.
Rb lbGuzel bir tasarımları var ve gene herhangi bir sorunu yok yumuşak ve oldukca ergonomik.
Triggerlar
Triggerların basınc hassasiyeti var F310 gibi sert triggerları yok modern ve oldukca yumuşak yarış oyunları icin bu butcede en iyi tercihlerden biri olacaktır gazı ve freni ayarlayabiliyorsunuz tabii profesyonel yarışlar icin yetersiz kalabilir ne kadar ekmek o kadar kofte.
Sağ triggerda biraz olu bolge var birazcık bastıktan sonra algılamaya başlıyor sol trigger direk algılarken sağ da olu bolge olması garip ama gene de gaz ayarlaması yaparken sorun yaşamadım. Dipnot X input modunda triggerlar hassas oluyor.
TitreşimX-input modunda titreşimi oyunlarda sıkıntısız calışıyor kademeli titreşimi var ben titreşimini yeterli buldum God of War oynarken bayağı keyifli idi.
DeğerlendirmeGamepad fiyatını hak ediyor şu an MediaMarkt'da 250 TL diğer satıcılar 380 liradan satıyor MediaMarkt'da uzun suredir 250TL muhtemelen biraz daha bu fiyatta kalır rakibi F310 şu an Amazon'da 250 TL ama muhtemelen tekrar 300 liraya cıkar diye duşunuyorum ben tercihimi GXT 540'dan yana yaptım cunku F310 artık eski bir kol idi ve titreşim motoru yok bu nedenler beni GXT 540'a yoneltti F310 incelemesi internette bayağı var duşunup kendi tercihinizi yaparsınız.
Soru cevap.
-Herhangi bir hassasiyet testi var mı?
-Yarış oyunları icin almak istiyorum.
Yarış oyunları icin işinizi gayet gorur triggerlar kademeli gaz verebiliyor ve yumuşak ama profesyonel bir şey arıyorsanız butceyi yukseltmeniz gerek.
-Olu bolge konusu
Analoglarda olu bolgesi var F310 daha az olu bolgeye sahip ama ben GXT 540 da rahatsız olmadım.
-Spor oyunları icin iş gorur mu?
D-pad ile oynamıyorsanız evet yukarıda D-pad ile ilgili sorunları belirttim.