Herkese merhaba, bugun deneyimlerimi yeni aldığım DeathAdder V2 hakkında paylaşacağım. Bundan once DeathAdder essential kullanıyordum. Guzel bir mouse hala kullanırım. Her neyse incelemeye geri donelim.

Yapı kalitesi;

Kalitesi cok guzel, ergonomik yasarınına laf ettirmiyorum bile. Cok guzel bir mouse. Tuşlarda gıcırdama yok. Essential'a gore daha az kuvvet uygulamak lazım. DPI ve profil tuşu var fakat benim icin gerekli değil.

Işıklandırma;

RGB'si taktığınızda %66'da bırakılmıs olarak geliyor ki hala yeterli. Ben nasıl olsa omrunu azaltmayacak diye %85'e getirdim ışıkları. Aydınlatmalar scroll tuşunda ve Logo'da var.

Click'ler ve Switch'ler;

Essential'a gore dhaa az kuvvet uyguluyorum fakat tek sorun Click'lerin daha yuksek olması. Minecraft oynarken jitter Click yapıyorum ve bazen elim Essential'a gore daha fazla tutukluluk yapıyor. Alıştım ama kolayca o yuzden pek problem olmadı.

Program;

Synapse 3 yazılımını kullanıyor ve kullanımı aşırı basit geldi bana. Kolayca ışık rengini mora atadım. Birkac tane mod var ama bana gerek olmadıgı icin kullanmıyorum.

Sensor;

Sensor olaral Razer focus+ kullanıyor ve galiba şu an en iyi sensor. Gayet hızlı ve guzel.

Skatezler;

Cidden en hoşuma giden kısım olabilir. Essential'a gore 100 kat daha guzel kayıyor. Ben onceden mouse kullanmıyormuşum dedittirdi. Essential'a gore daha rahat ve gayet yumuşak ve rahat. Essential'da kablo duşebiliyordu masanın oradan bunda hic olmadı maşallah .

Evet sevgili forumdaşlarım incelememi burada sonlandırıyorum. Eğer sormak istediğiniz bir soru varsa istediğiniz zaman sorun ve musait olursam cevap veririm. Essential kullananlara da guzel bir bilgi oldu onlara gore almayı değerlendirebilirler.