1-Kutusu
Kutu olarak gayet hoş bir goruntusu var. Cok bir şeyi yok, gerek yok.
2-Urun Ozellikleri ve Yazılım
Acıkcası internetten araştırdım fakat ne tip sensor kullanıyor bulamadım. 6400 DPI'ya kadar cıkabiliyor. Bayağı hafif, tahminen yaklaşık 60-70 gramdır. Yazılımı mevcut. Her bir tuşu ayarlanabilir, 7 tane ışık modu var, ışığını acıp kapatmanız da mumkun ve parlaklığı rahatsız etmeyecek duzeyde, tekerleği 1 sefer dondurduğunuzde ne kadar aşağı veya yukarı gidecek onun gibi şeyleri de ayarlayabiliyorsunuz. (Tabi yazılım uzerinden yapabiliyorsunuz sadece.) Makrosu da var, kendi makronuzu da ayarlayabilirisiniz. Birkac kere standart makrosunu denedim ve PUBG, CS:GO gibi oyunlarda iş gorur. (Merak etmeyin, Sniperci olduğumdan makro kullanmam
Asıl buyuk soru geldi.
3-Fiyatı nedir ve alınır mı?
70-80 TL civarında bir fiyatı var. Bence alınır. Gayet hafif ve dandik hissettirmeyen bir faredir.
Artıları (+)
Hafif, Yazılımı var, Dandik hissettirmiyor, Coğu mause tutuşu icin uygun, Orta ve kucuk eller icin uygun. Eksileri (-)
Bal peteği şeklinde delikleri olduğu icin ici rahatsız etmeyecek duzeyde kirleniyor ama temizlemesi kolay değil. Boyutu orta olunca buyuk ellere tam oturmuyor diyebilirim. Orgu kablo olmaması uzdu. 2 yıldır aktif olarak kullanmaktayım ve daha bir sıkıntısını gormedim. Şimdilik incelemem bu kadar, aklınızda soru varsa yazın, mumkun olduğu kadar yanıtlamaya calışacağım.
Dosya Ekleri