Yeni ışıklı mışıklı mousemuzu inceleyelim bakalım.

Amazon'dan 139 TL'ye aldım, hakkında hicbir araştırma yapmadım, 1 gunluk kullanım ile yorumlayalım bakalım.

Malzeme kalitesi: Dandik mouse hissiyatı vermiyor, orta seviyede ağırlığı var.

Kullanım: Eli buyuk olanlar icin ideal dersem yalan soylemiş olmam, ellerim buyuk ve rahat şekilde kullanabiliyorum.

Yazılım desteği: Basitte olsa bircok ayar yapabildiğimiz bir yazılımı mevcut, 139 TL'ye yazılım desteği olan mouse bulmak bence zor iş, makro, tuşun yerlerini değiştirme, ışık rengi ve efektini değiştirme gibi ozellikleri var.

Tuş olarak ustunde DPI tuşu, sağ Click, sol Click, scroll lock, ve kenarda adını bilmediğim 2 adet daha tuş var, ışık scroll lock, kenardaki 2 duğme, ve farenin altındaki logoda var, renk olarak guzel gercekten RGB bir mouse Rainbow değil, parlaklık olarak odanızı aydınlatmıyor doğal olarak, DPI olarak ben 100-5000 olanı aldım, yazılımdan ayarlayabiliyorsunuz zaten, herhangi bir takılma vs soz konusu değil.

Genel olarak alınır mı? Kime gore neye gore? Oyuncu isen ve durumun yok ise alabilirsin, ofis icin alınır mı? Kablolu olduğun icin pek tercih edilmeyebilir ama her halukarda kullanılabilir.

Dosya Ekleri 20220323_162706.jpg 114,5 KB · Goruntuleme: 48

20220323_162710.jpg 103,9 KB · Goruntuleme: 45

20220323_162751.jpg 117,2 KB · Goruntuleme: 51