Gectiğimiz gunlerde GaminggenTR'de indirime giren ve forumdan bir cok arkadaşın da aldığı kulaklıkla ilgili ilk 2 gunluk izlenimlerimi aktaracağım.
Mor olan rengini aldım ve rengi beklediğim kadar sırıtmıyor acıkcası.
Ben iş bilgisayarımda toplantılarda kullanmak amacıyla almıştım ancak ses kalitesi muzik dinlemek icin de cok başarılı.
Oncelikle kutu iceriğine bakacak olursak; kulaklığın kendisi, 3.5mm to Type-C adaptoru, taşıma kılıfı ve farklı boylardaki kulak ucları cıkıyor.
Kulaklığın kablosu yassı ve sert bir silikondan uretilmiş. Type-C adaptorle birlikte taşıma cantasına sıkış tepiş sığabiliyor ancak. Bu kılıf bir tık buyuk olabilirmiş.
Baslar gayet tok ve kararında, yani tiz sesleri bastırmıyor muzik dinlerken.
Kulaklığın uc kısımları metal. Acıkcası daha once metal olan bazı modellerde ağırlık yuzunden kulağımdan duşuyordu zamanla. Bunda şu an icin boyle bir sorun yaşamadım ancak kulak ucundaki silikonlar zamanla sertliğini kaybederse bu yaşanabilir.
Mikrofon kalitesi olarak gercekten inanamadım kulaklığa. Bundan once toplantılarda Corsair Void Wireless kullanıyordum ve onun ağzın tam onunde duran harici bir mikrofonu var. Sessiz bir ortamda mikrofon performansları cok benzer. Ancak ortamda biraz gurultu olmaya başlayınca doğal olarak G333 ortam sesini daha fazla alıyor ona gore ki bu gayet normal.
Ben iş icin kullanacağımdan mikrofonu onemli bir kulaklık bakıyordum ve sanırım bu fiyata piyasada daha iyisini bulamazdım. Benzer fiyatlara inerse muzik dinlemek icin bile şiddetle onereceğim bir kulaklık olur. Tabi 700-800 olursa fiyatı alternatiflere bakılabilir ancak 250 TL cok uygun sunduğu kaliteye gore. Bulabilsem 1 tane daha alıp koyarım yedek olarak kenara.
Kullanan farklı arkadaşlar da geri bildirimlerini iletirse alacak olan arkadaşlara bir faydamız olur.