A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar Ligi'ndeki 5. macında Luksemburg ile 3-3 berabere kaldı ve gruptaki ilk puan kaybını yaşamasına rağmen Uluslar Ligi B Ligi'ne yukselmeyi garantiledi. 81.dakikada Orkun Kokcu yerine oyuna giren İsmail Yuksek milli formayı ilk kez giymiş oldu. Dakikalar 87'yi gosterdiği sırada Zeki Celik'in pasında harika bir şuta imza atan İsmail Yuksek, kaleciyi avlayarak skoru 3-3 yaptı ve beraberliği aldı. İsmail attığı bu gol ile Turkiye'yi B Ligi'ne taşıdı. İsmail Yuksek'ten ilk milli macında harika gol İsmail Yuksek, Luksemburg ile 3-3 berabere kaldığımız macın ardından konuştu. İsmail Yuksek yaptığı acıklamada, "Sert bir mucadele gecti. İki takım da istedi bu macı. Kazanmamız gereken bir mactı. Olmadı. Cok kacırdık. Rakibimizi de tebrik etmek lazım, iyi mucadele ettiler. İyi hazırlanmıştık, olmadı. Faroe macı var onumuzde, o macı kazanıp ulkemizi mutlu etmek istiyoruz." dedi. Attığı gol ile ilgili konuşan genc oyuncu, "Benim icin ozel bir gun, bugun. İlk milli macımda ilk golumu attım. Pozisyonda golu hissettim. Zeki Ağabey'in pas vereceğini anladım. Aklıma şut atmak geldi. Gol atacağımı anladım. Golden sonra daha da pozisyonlara girdik ama olmadı." acıklamasını yaptı. Kendisine guvendiğini soyleyen Yuksek, "Aslında kendime guvenen biriyim. Hayallerim var, pes etmem. Gecen sezon istemediğim şeyler oldu. Bu sezon kendime soz verdim. En ust seviyelerde oynama hayali kurdum. Yazın bu sezona cok iyi hazırlandım mental ve fizik olarak. Şu an meyvelerini topluyorum. Mutluyum." diyerek sozlerini noktaladı.