Cengiz Under, Luksemburg ile 3-3 berabere kaldığımız macın ardından konuştu. Cengiz Under yaptığı acıklamada,
"Maca ilk defa iyi başlayamadık. Cok geriye cekildik. İstediğimiz gibi oynayamadık. Adamlar ilk golu bulunca oz guven geldi ama erken karşılık verdik. Gol yemeden cıkmaktı buradan. C'den B'ye cıktık ama sevincini yaşayamıyoruz. Gol yemememiz lazım bu maclarda. Oz eleştiri yapmamız gerekiyor. Benim icin hayal kırıklığı. Boyle olmaması gerekiyordu. Bu ligden gol yemeden cıkmalıydık. Boyle olunca cok uzuluyorum. Rakibimizi kucumsemek istemiyorum ama 3-3 beklediğimiz bir şey değildi." dedi.

Cok gol pozisyonuna girmelerine rağmen değerlendiremediklerini soyleyen başarılı oyuncu,
"Gol yiyince gardımız duştu. Cabuk karşılık verdik. Baya baskı yaptık. Net goller kacırdık. Bunları atmamız gerekiyor artık. Tecrubelendik. Bu tip takımlara karşı daha fazla baskı ureten takım olmalıyız. Daha agresif olmalıyız saha icinde. Cok istemeliyiz. Milli duygular her şeyden ote gelir. Bazı oyuncular oynamadan geliyor. Hic oynamadan gelenler var. Ben kendimi buraya yuzde 100 vererek geliyorum. Kendimi en iyi şekilde hazırlıyorum. Bu macların hepsinde cok iyi oynadığımı duşunuyorum. Elimden gelen her şeyi veriyorum. Yine aynı şeyi yapacağım. Hafife almak değil ama işi bitirmemiz gerekiyor direkt." ifadelerini kullandı.

Takım adına ozeleştiride bulunan Cengiz,
"Bence daha da hazır olmalıyız. Cunku cok guclu takımlar var. Guclu takımlara karşı daha fazla reaksiyon gosterebiliyoruz. Daha cok kalitemizi gostermemiz lazım. Turkiye'de Avrupa'da oynayan oyuncularımız var. Milli takıma gelen herkesin daha fazla sorumluluk alması gerekiyor. Cunku, milli takımlarda duygu daha farklı. Cocukluk hayalimiz bu." ifadelerini kullandı.