Bugun sizlere 1 aydan beri kullanmakta olduğum klassemart sakura mouse pad ile birlikte yeni almış olduğum xtrfy M4 farenin incelemesini yapacağım.
Oncelikle yazıma mouse pad ile başlamak isterim. 1 ay once 115₺ vererek aldığım bu mouse pad acıkcası beni şaşırttı. Neden diyecek olursanız verdiğim paraya gore cok daha ust bir kalitede geldi kendisi. Rakibi olarak sayacağımız xrades ile karşılaştırdığım zaman ise goruntu ve kaucuk anlamında daha iyi gozuktu. Bundan onceki mousepadim ciddi anlamda kayıp duruyordu bunda oyle bir şey yok.
Basım kalitesini aşırı derecede beğendim bunu es gecemem eğer uygun olsun basım kalitesi de iyi olsun derseniz duşunmeyin bile.
Klasse 15 Model 45X40 - 70X30 - 90X40 Oyuncu Mouse Pad Mousepad Fiyatları ve Ozellikleri 120₺ fiyatı bulunmakta şu anda.
Şimdi sıra geldi ana yemek olan fareye.
Urunu Connect Game sitesinden aldım Connect Game Oyun Konsolu ve Bilgisayar Aksesuarları 650₺ verdim ancak bu Retro modeli ama 600₺'ye duz renkli halleri de satılmakta. Pembe rengi ise Overgameweb uzerine 530₺'ye satılmakta. Şimdi neden Retro aldın diyecekseniz mouse pad ile uyumlu olması icin aldığımı soyleyebilirim.
Kutusu ile başlayalım o zaman.
Kutusu oldukca hoşuma gitti ve zevkle odamda sergileyeceğim. Ayrıca Retro model olmasına karşı yazılarında Retro font ile yazılması beni kendi cekmeyi başardı.
Kutu iceriğine gecelim.
Kutu iceriğinden ise Mouse'nin kendisi, Marka logolu ve GG yazan iki adet anladığım kadarı ile ABS iki adet keycap var bence guzel bir detay.
Buna ek olarak ise kutu icinden garanti sticker renk ayarları cart curt ve onemli olan yedek PTFE skatezler cıkıyor.
Yedek skatezlerin olması bizler acısından gayet iyi bir durum cunku ben Ulke sınırlarında urun icin skatez bulamadım.
Ağız sulandıran kısım olan mousenin kendisine gecelim oyleyse.
Tip şekil şemal olarak gayet hoş bence.
Kablosu aşırı derece hafif ve rahat kablolu olduğunu hissetmiyorum acıkcası.
Işıklandırma tam bana gore cunku yazılıma vs ihtiyac yok, kac hz istersem ayarlayabiliyorum 125-500-100, Dpı secenklerinden de istediğimi seciyorum ki bu 400-800-1200 diye gidiyor. Yazılımı fln yok denilecek eğer yazılımla kafa yormak istiyorsanız başka urunler tercih edin bu size gore hic değil. Ben tek renk kullanmayı severim cok RGB sevmem uğraşamam diyorsanız alın gecin.
USB altın kaplama uzerine Marka logosu yine yerleştirilmiş.
Bende olan retro modelinin altndaki Marka logosu ise pixel şeklinde cok hoş bence. Tokyo-Street gibi sınırlı sayıda uretimlerinde de değişmekte. Ayrıca buna ek olarak Kripparrian modelinde ise GM8.0 Switchler kullanılmış sadece ona ozel anladığım kadarı ile.
Gelin ozelliklerini sayalım.
Pixart 3389 400ips-50G bulunan bir sensor bir cok ust seviye mousede bulunmakta.
69 Gramlık ağırlık
20M Omron Switchler (Gayet yeterli 20M az demeyin)
1.8 Metrelik Ezcord kablosu bulunmakta. (Aşırı derecede hoşuma gitti)
PTFE Skatezler
125-500-1000HZ ayarlanabilir sinyal hızı.
400/800/1200/1600/3200/4000/7200/16000 DPI ayarlanabilir secenekleri.
Sonuca gelecek olursam verdiğim parayı sonuna kadar hak ediyor alınmasını da oneririm.
Yok 250₺ daha aza DA V2 fln var ne gerek var bunu almaya DA V2 daha iyi demeyin akıllı kardeşlerim iki skatez kablo hafiflik benim icin her şeyi değiştiriyor. Sen git al ben rgb veya yazılım bağımlısı değilim alacağım en baba, en kaliteli, en iyi urunu secerim.
İyi gunler inşallah yararlı olmuştur.