Merhabalar. 4 Mayıs gunu itopya.com'dan Razer Blackshark V2X modelini almıştım. Urun 500TL olduğu icin cok fiyat performans gelmişti. Kulaklığı 2 gunde teslim ettiler. Bugun de sizlere incelemesini yapacağım. Kulaklığı Corsair HS35 kulaklığım ikiye ayrıldığı icin aldım. Onceki kulaklığımdan memnundum ama malzemesi kalitesizdi biraz.
Surprizbozan: Gorsel

Kulaklık hala stokta bu arada: Razer BlackShark V2 X Gaming Kulaklik| ITOPYA.COM

Kulaklık şu şekil bir kutuda geliyor ve icinden cıkanlar:
Razer 7.1 Yazılımını kullanmak icin kod 2 Adet Razer sticker Kullanım kılavuzu Taşıma torbası (Bunu cok beğendim.) Kulaklığın kendisi Surprizbozan: Gorseller

Ozellikle kutudan cıkan stickeri cok beğendim. Hatta bir tanesini kasamın uzerine yapıştırdım.
Surprizbozan: Gorsel

Kutu iceriği bu kadar biraz kulaklıktan bahsedelim. Kutudan cıkan kodu kazıyıp Razer'ın uygulamasına girerseniz istediğiniz zaman Surround ses ozelliğini acıp kapayabiliyorsunuz.

Surround ses ozelliği gercekten cok guzel. Actığınız zaman kulaklıktan gelen ses duzeyi de artıyor. Kulaklık gayet esnek ve pasif gurultu engelleyici mevcut.
Kulaklığın dış kısmında suni deri fakat kulağa temas eden yerde kumaş var. Kulaklık hic terleme veya ağrı yapmadı gayet rahat kullanabiliyorum. Kulaklığın yukseklik ayarını cok beğendim yandaki yeşil kablo uzayıp kısalabiliyor. Sesi kulaklığın yan tarafından eliniz ile yukseltip azaltabiliyorsunuz ayrıca mikrofon mute tuşu bulunuyor.

Kulaklığın 3.5mm jak girişi mevcut fakat eski kasalarda bulunan yeşil ve pembe girişler icin de adaptor koymuşlar.

Kulaklığın ağırlığı 240 gram gayet hafif ve rahat ayrıca hafızalı kulak sungerleri bulunuyor. Mikrofon kalitesine gelecek olursak Discord sertifikalı Razer HyperClear Kardioid mikrofon bulunuyor. Kulaklık 50mm Razer TriForce suruculer ile geliyor mikrofonun hassasiyeti ise -42 dB. 12Hz-28000Hz arası calışabiliyor kulaklık.

Kulaklıkta beğenmediğim kısımlar:
Kulaklığı kasaya taktığım zaman mikrofon calışıyor fakat anakarta taktığım zaman mikrofonu gormuyor. Buyuk ihtimalle yazılımsal bir sorun fakat ben uğraşmadım cozmeye. Kulaklığın mikrofonunu cıkaramıyorsunuz. Dışarıya biraz da olsa ses veriyor. Yandaki demirler sert kullanımda zarar gorebilir. Beğendiğim yerler:
Sesi alcalıp yukseltebilen tekerlek Mikrofon kalitesi 7.1 ses desteği Muzikte beni tatmin etti. Oyuncu kulaklığına ve butcesine gore guzel. Oyunlardaki performansı (Ses kasması vs.) Tasarımı Not: Kulaklığın 7.1 ozelliği sadece Windows 10 64-bit'te calışıyor.

İncelememi okuduğunuz icin teşekkurler kafanızda soru kaldıysa sorabilirsiniz.