-----ASUS ROG KERİS WİRELESS MOUSE-----
Merhabalar, klavye incelemesinden sonra sıra mouse'da. Tek programdan kolayca kontrol etmek icin bunu da Asus sectim. Bu incelememde 20 Mart 2022'de Gaming Gen TR uzerinden aldığım Keris Wireless mouse'umu tanıtacağım.

Kutu acılışı ve iceriği:
İki katmanlı bir kutu icerisinde cıkan mouse'un yanında Paracord USB to Type C kablo, kitapcıklar, 2 adet ROG sticker'ı, sağ sol click icin yedek switch'ler, yedek gri ve kırmızı yan tuşlar ve yedek skratez'ler gelmekte.

Sensor:
Mouse'sa Asus tarafından guclendirilmiş PAW3335 sensor mevcut. 16K DPİ, 400IPS, 1000MHZ değerlere sahip. 2 aydır herhangi bir sorun yaşamadım.

Şarj:
Mouse yaklaşık 1 saat civarında şarj oluyor, şarjı 1 hafta kadar gidiyor. Şarj olurken de kullanılabiliyor.

Kullanım modları:
RF alıcı, kablolu ve Bluetooth modu olmak uzere 3 nodu bulunuyor. PC'de kullanırken Bluetooth modunda imlec akıcı değil ancak telefona bağlandığında yağ gibi akıyor. Kablolu moddan bahsetmeye pek gerek yok diye duşunuyorum. Alıcı ile de kablolu kadar stabil ve sorunsuz bağlantı sağlanıyor.

Yazılımı (Armoury Crate):
RGB efektleri, macro ayarları, DPI ve HZ ayarları, şarj durumu, şarj % kac olduğunda guc tasarrufuna gireceğini secebileceğimiz sorunsuz bir yazılımı mevcut.

Genel Değerlendirme:
Orta ağırlıkta, gosterişli, performanslı Wireless mouse isteyen kullanıcıları tatmin edecek bir urun. Tavsiye ederim.