Selamlar, bir suredir kılıf arayışı icerisindeydim. Spigen kılıflarına bakıyordum ancak icime sinen bir modelle karşılaşamamıştım. Gectiğimiz gunlerde ESR markasının Alliance adlı kılıfıyla karşılaştım ve ilk goruşte baya hoşuma gitti. İcerisinden kılıfla uyumlu sıfıra sıfır 2 tane ekran koruması da geliyor olması fiyat acısından kıyaslanınca Spigen'den vs. daha oncelik vermeme sebep oldu. Kılıfı dun 200 TL'den sipariş verdim ve bugun elime ulaştı.

İlk izlenimlerimden ve kılıftan biraz soz edecek olursak, kılıf genel yapı itibarıyla piyasadaki kılıflardan ayrılıyor. Şoyle ki, kılıf onden gecirilen sert plastik bir katman ve onun ustune arkadan gecirilen arkası temperli cam yanları silikon olan ana katmandan oluşuyor. Yanlarındaki silikon kısım fırcalanmış diye tabir edebileceğimi duşunduğum bir yapıda, yani ham plastiğe dokunuyormuşsunuzdan ziyade yumuşak bir doku hissiyatı var, oldukca hoşuma gitti. Arka yuzeyi parmak izi tutmuyor gibi gozukuyor. Tuş basımları şimdiye kadar denediğim kılıflar arasında en iyisi. Telefonun cıplak tuşlarına basmakla aynı hissiyata sahip. Aşağıya kılıfın detay fotoğraflarını bırakıyorum. Yalnızca fotoğraflarda gozuken ekran koruması kılıfla gelen cam değil, daha oncesinde Spigen'in camını almıştım o duruyor uzerinde. Buna bir şey olursa kılıfın camıyla değişeceğim, o zamana kadar cam kısmıyla ilgili yorum yapamıyorum.

Ben 12 Mini icin aldım, bence bu telefon icin gayet iyi oldu, biraz kaba bir kılıf olduğundan oturu 12 mini'yi daha elde tutulur bir telefon haline getirdi. Daha buyuk modellerde kılıfın kabalığı sorun olabilir. Renk olarak ise şeffaf olanı onermiyorum. Şeffaf olan supermarketlerde urunleri koydukları kilitli kutular gibi duruyor bana kalırsa. Şeffafın da yabancı bir sitedeki urun incelemesinden aldığım fotoğrafını aşağıya koyuyorum. Urun linkini de şoyle bırakıyorum, alacaklara şimdiden hayırlı olsun: ESR iPhone 12 Mini Kılıf,Alliance | ESR Gear.tr

Detay fotoğrafları:

Urunun kurulum videosu:

Şeffaf versiyonu: