Selamlar bu saati gecen sene Bimden indirimle 69TL ye aldım diye hatırlıyorum şu an da 200TL den aşağı yok bu fiyata değeceğini duşunmuyorum baştan belirteyim.

Kutusu bu şekilde.

Saatte 6 adet spor modu nabız olcer adım sayar kandaki oksijen miktarı uyku takibi olcme bildirim alma gibi ozellikleri var.
Saatin ekranı dokunmatik değil fakat alttaki Touch yazan yer ile ustteki IP68 yazan kısımlar dokunmatik ister oradan ister 4 adet tuş ile kontrol edebilirsiniz.

Urunun dış gorunumu.
Urun kolda kaba duruyor G-Shock a benzetmeye calışmışlar şahsen ben tasarımını ne beğeniyorum ne beğenmiyorum kişiden kişiye gore değişir.
Malzeme olarak komple plastik cok adi bir plastik değil yine de iş yapar.

Ekran ve menuler.
3 farklı teması mevcut genel olarak birbirine benziyorlar fotoğraflarını ekledim.
Ekranda piksel sayma diye bir şey soz konusu bile değil cok net bu beni şaşırttı. Parlaklık olarak dışarıda 3 un altı kurtarmaz 4 de şart gibi evin icinde 2.derece yetmekte.

Kordon.
Kordonu değişmiyor dumduz plastik cok rahat değil ama rahatsız da değil yine de ortalama bir kordon.
Tema ceşitliliği ve dil desteği.
Yukarıda da yazdığım gibi 3 adet teması var hem saatte hem de Dayband adlı uygulamada Turkce dil desteği mevcut.
Suya dayanıklılık teknik ozellikler.
Saatte IP68 sertifikası mevcut suyun altına soktum hic bir şey olmadı o yonden gecer not aldı.
Bluetooth 5.2 var bu da şaşırtıcı.
170 MAH batarya.
IP 68 sertifikası.
Calışma suresi ortalama 1-1.5 hafta sağlam gidiyor.

+ Kısımları
Nabız olceri adım sayarı kendi test ettiğim kadarıyla doğru bir şekilde calışmakta kandaki oksijen miktarını da olcuyor bu doğru mu bilmem ama olcuyor.
Sağlam bir saat kac kere duşurdum suya soktum bir şey olmadı.
Turkce dil desteği var alıştıktan sonra dokunmatiğe ihtiyac duymuyorsunuz tuşlarla kullanım rahat.
Bilek hareketi ile acma sorunsuz calışmakta.
Bağlantısı kopmuyor yan odaya falan da gecerek denedim o yonden SOLAR LS05 ten bile iyi.

- Kısımları
Şu anda bu fiyata şahsen alınmaz.
Malzeme kalitesi.
Sadece 3 adet teması olması ve hepsi birbirine benzer.
Uyku takibi iyi değil.
Cok kaba duruyor.
Kronometre yok.
Genel bir toparlayacak olursam 150TL ye kadar alınabilecek bir saat hele hele 69TL ye gore mukemmel ozellikleri var tam bir akıllı saaten ziyade normal bir dijital saate Bluetooth eklenip bir kac ozellik konmuş gibi.