slm melekler , şimdi sizlere beni cok uzen bir olayı anlatayım.

cocukluk yıllarımdan beri tanıdığım bi komşumuz var.bu komşumuz arasıra baş ağrısı cekerdi ,bu ağrıları onemsemiyordu ağrı kesici yada alkol icerek geciştiriyordu.sebebleri gunluk hayatta yaşadığı stres ,aile ici sıkıntılar,mesleki sıkıntılar (inşaat ustasıydı),hayat şartlarından mı ihmalden mi hic doktora gitmemişti,cok guzelde saz calar turku soylerdi bu komşumuz ve cok sevilen bi insandır.4 ay once cok şiddetli bir baş ağrısı gecirir ve oğlu bu amcayı doktora goturur

doktor beyinde olumler var der acilen amaliyata alırlar ama amaliyattan sonra biraz duzelir gibi oldu ama

bu kezde evli oğlu ve karısının kavgaları oğlunun kendini alkole verişi bu komşumuzu cok uzer ve uzuntuyle once lisanı yani konuşması durdu ,sonra felc gecirdi lavaboya bile gidemiyor şimdi olumu bekleyen yatalak bir hasta

yaşı cok genc daha evlenecek oğlu var offf cok uzuluyorum ziyaretine gidemiyorum kendimi tutamam ağlarım diye eşine soruyorum nasıl durumu diye ama iyi değilmiş konuşamıyor, duyuyor,kımıldayamıyor .annemlerin dedine gore bu insan erimiş bitmiş yatakta kucucuk kalmış ,okadar iyi bir insandıki RABBİM cektirmesin artık .MELEKLERİM baş ağrısı deyip gecmeyin mutlaka bi doktora gidin bugun gecer yarın gecer ama ya gecmezse genc yaşta yada başka yaşta boyle cile cekilmez! beni cok uzen bu olayı sizlerle paylaşmak istedim omur boyu SAĞLIKLI GUNLER DİLERİM