Oncelikle bu saati alırken bana yardımcı olan @furkannC ve @mortis06 hocama teşekkur ediyorum.
Cihazı Hepsiburada uzerinden 310TL'ye satın aldım. Urunu Haylou fit veya Haylou fun uygulaması ile kurulumunu gercekleştiriyorsunuz her telefonda farklı bir uygulama sorunsuz calışıyor denemeniz lazım.
Oncelikle kutusunun fotoğrafı.

Saate genel bir baktığımızda 12 farklı spor modu adım sayar nabız sensoru muzik kontrolu uyku takibi bildirim cağrı alma kronometre geri sayım hava durumu nefes egzersizi gibi bircok ozellik var.
Urunun dış gorunumu.
Saat gayet şık duruyor malzeme kalitesi olarak fiyatına oranla cok başarılı metal govdeye sahip ve luks duruyor.
Ekran ve menuler.
Ekran konusunda parlaklık seviyesi gercekten cok cok iyi guneşte bile 2.dereceden parlaklık yetmekte. 240x240 cozunurluğe sahip ben piksel falan saymadım gayet net ve akıcı bir ekranı var. Menuler arasında gecişte hicbir kasma donma sorunu da yaşamadım. Dokunmatik olarak da aynı şekilde gayet iyi tepkisel. Fotoğraflara aldanmayın kameradan oturu renkler solgun cıkmış yoksa gayet dolgun ce canlılar.
Kordon.
Kendi kordonu da aslında fena sayılmaz fakat cok tuy topluyor 37TL'ye fotoğraftaki kordonu aldım yumuşacık ve cok daha şık bu kordonla beraber kullanmaktayım.
22 mm butun akıllı saat kordonları uymakta.
Tema ceşitliliği ve dil desteği.
Saatte Turkce dil desteği mevcut hello Haylou adlı uygulama ile yuzlerce tema seceneği var saatin icerisine en fazla 6 tema yukleyebiliyorsunuz 5 tanesi zaten değişmiyor standart tek tek temaları cekmedim fakat gayet guzeller isterseniz kendi fotoğrafınızı vs de ekrana koyabiliyorsunuz.
Suya dayanıklılık teknik ozellikler.
Saatte IP68 sertifikası mevcut siz yine de suya sokmayın ne olur ne olmaz yandaki tuşundan su alma ihtimali var internette o tarz şikayetler gormuştum. Yandaki tuş ile ekranı acıp kapatabiliyorsunuz menuler de o tuşa bastığınızda geri anlamına gelmekte ayrıca bilek hareketi ile acma da mevcut gayet stabil calışmakta.
Ekran boyutu: 1.28 inc. Ekran cozunurluğu: 240x240. Govde malzemesi: Metal. Toza ve suya dayanıklılık: Var. Ağırlık: 54 g Batarya.
Gelelim batarya kısmına saati kutudan cıkan mıknatıslı kısa bir kablo ile şarj edebiliyorsunuz mıknatısı ne kotu ne iyi orta kıvamında şarj ederken ekranı ters cevirip koymanız lazım. Şimdi sorunun sadece bende olduğu duşunduğum bir kısım var saati normal saat gibi kullandım sabah 8.30'dan 17.00'a kadar adım sayar acık parlaklık 2 bilek hareketi ile acma acık şekilde kullandığımda ortalama 5-6 arası şarj gidiyor bu mukemmel bir değer. Ama saatin ara yuzunde 1 dakika dolaşsam hemen 1-2 şarj gidiyor orneğin bu fotoğrafları cekmek icin menulere girdim ve bunları cekerken % 2 şarjım gitti ben normal bir saat gibi kullandığım icin sorun değil fakat herkeste mi boyle sadece bende mi boyle emin değilim şayet bataryası cok ovulen bir saatti. 30 gunluk bekleme suresi mevcut bu da doğru ama bu menulerde dolaşırken hızlıca şarjın bitmesi normal değil. Onun dışında 2 saatte falan şarj oluyor veya kısa kısa coklu şarjlarda da gayet hızlı.
+ Kısımları.
-Dokunmatik hassasiyeti.
-F/P olması bu fiyata bu saat mukemmel tek yaşadığım sorun bataryada anlattığım kısım.
-Turkce dil desteği.
-Yuzlerce tema desteğine sahip yaptığı olcumler %90 doğru parlaklık canlılık iyi.
- Kısımları.
-Yazılımı bazı cihazlarda calışmıyor ve genel anlamda mobil uygulaması dandik bir yazılıma sahip.
-Ekran cok fazla parmak izi bırakıyor cizilmeye meyilli.
-Muzik kontrol kısmında parca adı gozukmemekte.
İncelemem sona erdi bayağı bir emek verdim umarım beğenmişsinizdir.

Eki Goruntule 1367400