Merhabalar arkadaşlar. Yaklaşık olarak 5,6 aydır kullandığım Logitech G700s gaming mouse'u sizlere anlatmak istedim. Merak edenler icin resimli anlatım yapmak istedim. Urunun fiyatı piyasada 200 TL ile 300 TL arasında değişmektedir. Urun gaming mouse olarak geciyor ancak sadece oyun icin değil cizim vb. programlar icinde kullanışlı yani bir cok konuda insana kolaylık sağlıyor ve parasının hakkını bence veriyor. Resimlerle anlatmaya başlayalım. Umarım sizin icin yararlı bir paylaşım olur.

Urunun kutu resimleri gorduğumuz gibi gayet şık. Şimdi gelelim incelememize:

Oncelikle teknik ozelliklerini soyleyelim:
Paket İceriği
Mouse
Kablosuz alıcı
Şarj kablosu
Alıcı uzatma kablosu
Kullanıcı belgeleri

Dayanıklılık
Duğmeler (Sol/Sağ): 20 milyon tıklama
Ayak: 250 kilometre

İzleme
Cozunurluk: 200 dpi – 8200 dpi
Goruntu işleme: 12 megapiksel/saniye
Maks. hızlanma**: 30 G
Maks. hız**: en fazla 165 inc (4,19 m)/saniye

Yanıt verme
USB veri bicimi: 16 bit/eksen
USB rapor hızı: 1000 rapor/saniyeye kadar
Uyku modu: değişken

Kayma
Dinamik surtunme katsayısı***: ,09 μ (k)
Statik surtunme katsayısı***: ,14 μ (s)
Gelelim detaylı resimlere

Gorduğumuz gibi urunun detaylı resimleri bunlar. Simdi urunun artı ve eksi yonlerine geleyim.

+ Yonleri

*Elinize alınca malzeme kalitesini hissedebiliyorsunuz.
*Urun ne cok hafif nede rahatsız edecek kadar ağır dengeli bir ağırlığı var.
*Ergonomisi mukemmel.
*13 adet Makro tuşu olması gereken yerlerde yani basarken zorlanmıyorsunuz gayet rahat kullanılabiliyor.
*Mouse'u tuttuğunuz zaman sa ve sol taraflarındaki puruzlu alanlar sayesinde tam elinize oturuyor rahatca kavrayabiliyorsunuz.
*Hem kablolu hem kablosuz olarak kullanılabiliyor.
*Ayriyeten bir diğer guzel ozellik hafizası olan bir mouse profillerinizi hafızasında tutabiliyor ve bir başka bilgisayara takınca aynı şekilde kullanabiliyorsunuz.
*Cift modlu kaydırma tekerleği internette gezinirken bizlere kolaylık sağlıyor.

- Yonleri:

*Mouse'un şarj kablosu kalın ve sert olduğundan dolayı kabarık durabiliyor. Yani koyduğunuz gibi durmayarak kaba bir goruntu oluşturabiliyor.
*Bir diğer kotu yani ise bazı kullanıcılar icin onemli olan cıkardığı sesler; ozellikle kaydırma tekerleği aşırı ses cıkarıyor ve boşluktaymış gibi sallanıyor. Buda rahatsız edici bir yonu.

***Uzun lafın kısası oyun, program,cizim vs. her şey icin kullanılabilecek bir mouse. Ben herkese oneriyorum ve memnun kalacaklarını duşunuyorum.