Arkadaşlar bugun Zalman Ultra Quıes kasa fanını aldım ve hemen inceleme yapmak icin hazırlıklarımı yaptım. İncelemeye başlıyalım. İlk once size fanın Zalman sitesindeki linkini vereyim.

::: Zalman, leading the world of Quiet Computing Solutions :::

Kutunun on yuzunde bazı ozelliklerden bahsediliyor. Bu ozellikleri size acıklayacağım.

İlk once urunu kutudan cıkaralım. Size ozelliklerinden bahsedeceğimi soylemiştim. Urun FDB (Fluid Dynamic Bearing) yapısı ile minimum gurultu ile maksimum fan omru olan 150.000 saat tam performans vererek calışıyor.

"Oil Flowing Direction" mekanizması ile fan arasındaki surtunmeyi engeller. Bu mekanizma sayesinde mikro kanal yuksek basınclı bir yağ tabakası oluşturur.

Anti-titreşim silikon iğneleri sayesinde surtunmeden kaynaklanan titreşimleri emer.

"Shark Fin Blade" yani kopek balığına benzeyen fanları sayesinde hava akışını daha hızlı sağlar.

Dahil direnc kablosu (RC56) kullanıcının fan hızını ayarlamasını sağlar. Gurultu kontrolunu de sağlar.

Son olarak teknik ozelliklere gecelim.

Boyutları: 120 (L) x 120 (W) x 25 (H) mm
Ağırlık: 127g
Fan hızı: 1,000 ~ 1,500 rpm ± 10%
Ses duzeyi: 18 ~ 23 dBA'ya kadar duşen ± 10%
Rulman tipi: FDB (Fluid Dynamic Bearing)
Gerilim: DC 12V
Guc kablosu: 3-Pin
Omru: 150,000 Saat

Urunun artıları:
Anti-Titreşim Silikon iğneleri. Kopek balığına benzer fanları. Urunun eksileri:
Benim aldığım urunun kutu iceriğinde dahili direnc kablosu cıkmadı. Urunun LED ışıklı olmaması. [TBODY] [/TBODY]