Canon 650D gelene kadar telefon kamerasıyla, alel acele foruma birkac bir şey atabilmek icin cekip attım. Daha kaliteli fotoğraflar ileride gelecek.

Sistemin başlıca ozellikleri:
16 Gb 1600 Mhz Ram 2 Gb 256 Bit AMD HD8970M Ekran Kartı 1 TB HDD + 128 Gb SSD Amd A10 5750M Apu İşlemci BD Rom Steelseries Klavye Killer E2200 Lan Once kutu acılımını yapalım:

Canta ve fare hediyesi gercekten guzel kalitede.
Şarz adaptoru gercekten ağır ve buyuk. Eee boyle bir oyuncu dizustu aldıysanız o adaptor normal. Ağırlık olarak laptop batarya ile 4.0 kilo civarı. Cantaya adaptoru laptob'u fareyi koyduğunuzda sırtınızda ortalama 5.5 kg civarı taşıyorsunuz.

Gece oyun oynarken veya gece kullanımlarında klavye ışıklarına doyum olmuyor desem yeridir.

Soğutma bir harika!
Cok ısınmadı , arada otomatik olarak fan hızının arttığını ve daha fazla gurultu cıkarttığını fark etsem de bana olumsuz yansıyacak hicbir ısı yoktu. Turbo fan ozelliği ise kafa şişiriyor. Cok sesli ancak cok iyi soğutuyor.

Ekran kartı surucusu olarak, 14.3 beta kurdum.

Evet gelelim oyun testlerine.
Şuana kadar 4 oyun deneyebildim ancak goruntu ve video alamadım. Yazacağım sonucları Video kaydıyla da desteklemeyi duşunuyorum.

Once Battlefield 3 te denedim, tum ayarlar Ultra 1920x1080p cozunurlukte 4x MSAA AA, 16x AF ile 30 FPS'in altına hic inmedim. Bu ayarlarda gayet iyi ancak AA'yı 2x MSAA'ya ve AF 8x'e aldığınızda FPS 35-40 arası gidip geliyor ve oyunu daha akıcı oynuyorsunuz. Zaten takılma donma hicbir şey yok.

İkinci olarak sistem canavarı Crysis 3'u oynadım. Size Very High'dan değilde High ayarları ve AA SMAA Low 1x (fxaa da olabilir) ortalama 25-35 arası FPS aldım. Gayet oynanıyor, akıcılık olarak normal seviyede. Zaten ayarları duşurseniz de FPS cok artmadığı icin (namı değer darboğaz) en az high da ve smaa low 1x te takılmanızı oneririm. Oynanıyor ama gayet de guzel.

Ucuncu oyun olarak Metro LL'yi denedim.
Her şey Ultra ve en yuksekte 4x AA 1920x1080p. Acıkcası 30-35 FPS'in altına, yeri geldiğinde uzun sure 40 FPS'in altına hic duşmedim.
İlginctir ki, yine bu forumda Metro LL'nin MSI GX70 ile oynanamaz derecede berbat performans sergilediğini okumuştum. Tebessum ettim sonucları kendim alınca.

Dorduncu olarak CoD Black Ops 2 de her şey Ultra hatta Extreme ultra, 8x MSAA AA oyunun her anında 40-45 FPS gidip geldi. En duşuk 35 bazen oyun icinde 60 FPS'e kadar cıktı.

Deneyeceğim oyunlar;
Battlefield 4 (Orijinal alacağım onu bekliyorum.) Titanfall Far Cry 3 Moh Warfighter ve birkac oyun daha... Sıra son tahlilde. Bu oyuncu dizustu bilgisayarını isteyen alabilir. Şimdi tavsiye ediyorum diyeceğim alacak arkadaşlarımız birde FPS'ler dediğim gibi cıkmayacak bana kufredecekler o yuzden ben bir şey demiyorum gerek yok.

Ben bu oyuncu dizustu bilgisayarı ''Her şeyi Ultra oynayacağım ulan!'' diyerek almadım.
Bunun adı aza kanaat etmekte değil, neyi yapabiliyorsa en fazla onla yetinmek.
Bu parayla cok cok cok daha guclu bir masaustu kurabilirdim ancak bunu tercih ettim.
Bu fiyata F/P olarak benim gozumde en iyisi!

İncelemeler ve oyun testleri videolu olarak da devam edecek.
Teşekkur ederim.