Erkut Kerpeten’in, 5 şarkıdan oluşan 'Ceyrek Hikaye' isimli albumu, bugun raflarda yerini alıyor.
Uzun yıllar suren sahne calışmalarından sonra ilk solo albumunu yapan Erkut Kerpeten’in, 5 şarkıdan oluşan “CEYREK HİKAYE” isimli albumu, bugun Esen Muzik etiketiyle tum muzik marketlerde yerini almaya hazırlanıyor.
Erkut Kerpeten albumun cıkış şarkısı "CEYREK HİKAYE" nin, hikayesini de şoyle anlatıyor;
"2014 sonbaharıydı… Kafamda surekli aynı notalar donuyordu. Hic kayıt altına almasam da aynı melodi aklıma kazınmıştı adeta… Alper Cam'la goruşecektik o akşam. Studyosuna gittim ve konuşurken elime gitarı aldım, calmaya başladım. Alper ise hemen cumbuşunu aldı ve eşlik etmeye başladı. Defalarca caldık. Her seferinde yeni notalar geliyordu aklımıza. Hic durmadan calıyorduk… Hemen sozlerini yazmaya başladım. Tolga Arslaneli’nin gelmesiyle beraber de sozleri şekillendirmeye başladık. Hic sıkılmadan surekli calıyor, soyluyorduk. En sonunda "CEYREK HİKAYE" şarkısı cıkmıştı. İlk kayıtlarını yaparken bile hadi bir kez daha soyleyelim diyorduk. O kadar kuvvetli geliyordu ki şarkı, durmak istemiyorduk…"
Kayıtları aralıklı olarak iki sene suren "CEYREK HİKAYE" albumundeki beş şarkının biri dışında hepsinin muzikleri Erkut Kerpeten imzasını taşıyor. Sozlerde ise Erkut Kerpeten ve Tolga Arslaneli isimleri bulunuyor. Albumdeki tum şarkıların aranjorluğunu ise Cenk Eroğlu ustleniyor.

Kaynak