Artıları: + kulaklık elit bir gorunuşe sahip. Oyle uyduruk ucuz mal goruntusunde değil.
+ Uc girişe sahip, mikrofon, kulaklık ve sadece RGB ışıklarını aktif etmek icin USB girişi. Işık istemeyenler icin USB cıkarılıp kullanılabilir.
+RGB ışıkları: Işık seviyesi gayet ideal. Oyle odayı cayır cayır aydınlığa boğmuyor, tadında bir ışık şiddetine sahip. Belli aralıklarla rengi değişiyor.
+ Mikrofon kablosu yeterli uzunlukta, ağza gore konumlandırılabiliyor, diğer bazı modellerdeki gibi ışıklı değil, bu bir avantaj. Surekli gozu rahatsız etmiyor yani.
+ Kulaklık kulağı sarıyor, kulakları icine alıyor, ses yalıtımı icin iyi denilebilir. +
Kablosu cok cok iyi, oyle dolanması karışması gibi bir durum olmayacak derecede kalın, iyi tasarlanmış. Ayrıca kablosu cok uzun.
+Ustteki yay plastik: Bazı modellerde metal yapılıyor ve ağırlığından şikayet ediliyordu. Bu urun oldukca hafif.
+ Dip ses: Diğer pahalı urunlerde karşılaşılan dip ses, cızırtı mevzusu bu urunde yok. Tamamen sessiz, huzurlu bir kullanım sunuyor.
+ Ses seviyesi: Bence oldukca yeterli. Bazı arkadaşlar sesi duşuk demiş, kulaklıktan 5+1 hoparlor performansı mı bekliyorlar anlamıyorum. Son seste kullanıldığında başı ağrıtır ve kulak sağlığı acısından doğru değil zaten. Bu urunun ses seviyesi guzel.
+Ses kalitesi: Basları cok net, temiz bir ses cıkışı sunuyor. Ben memnun kaldım.
+ Fiyatı: Boyle ozelliklere sahip bir urun icin oldukca ucuz diyebilirim. F/P karşılığını veriyor. Eksileri: - RGB ışıkları surekli yanıyor. PC kapalı olduğunda bile. Omrunu koruma anlamında keşke kapatma tuşu olsaydı. Fişi cekmeniz ya da USB'den cıkarmanız gerekebilir surekli ışıkları yanmasın diyorsanız. - 7.1 Virtual bu urunde bulunmuyor. Ureticisi yazılım desteği sunmuyor. PUBG gibi oyunlarda ses kasabiliyorsunuz ama diğer pahalı urunlerle karşılaştırıldığında ne seviyede olur bilmiyorum. Fiyatına gore bence yeterli. - kulak pedleri biraz daha kaliteli olabilirdi. 9/10 oranıyla urunu tavsiye ediyorum. Fotoğraf ekledim.