Merhabalar. Bugun 5 gundur kullandığım Glorious Model O hakkındaki deneyimlerimi paylaşacağım. Bu mouse'dan once Razer Deathadder V2 ve Essential kullanıyordum. Essential ve Model O'yu Minecraft icin aldım zaten. Ufak bir karşılaştırma da yaparım minecraft konusunda. İncelemeye donelim.

Malzeme Kalitesi;

Malzeme kalitesi gercekten başarılı. Deathadder V2'ye gore daha iyi bana kalırsa. Diğer iki mouse'a gore cok hafif. (69 GR.) DPI tuşu bulunuyor fakat benim icin onemli değil. Skatezleri V2'ye gore bir tık kotu fakat Essential'e gore daha iyi.

Işıklandırma;

Sağ ve sol taraflarda şerit şeklinde ve scroll tuşunda RGB aydınlatma var. Ben en parlak ve en hızlı modda kullanıyorum. Gercekten cok guzel.

Click'ler ve Switch'ler;

Araştırmama gore Omron switchler kullanılmış. Bence guzel. Clicklerini cok sevdim. Minecraft'ta Jitter Click yapıyorum. Essential ve V2'ye gore cok daha rahat.

Yazılım;

Yazılımı gayet sade ve hoş. Benim hoşuma gitti.

Sensor;

Sensor olarak Pixart PMW3360 bulunuyor. V2'den kotu fakat Essential'in sensorunden daha hoş.

Jitter Click Testi;

V2'nin jitter click performansını hic beğenmiyorum. V2'den kesinlikle daha iyi. Essential V2'den daha iyi fakat Model O Essential'e gore daha iyi.
Test Videosu;

Urunun Fotoğrafları;

iPad'in kamerası biraz kotu kalite icin kusura bakmayın.

İnceleme konusunda @galaxes hocamdan esinlendim.