Monitorun tasarımı harika. Cerceve inceliği guzel ve 1500r olması calışma ve oyun alanında guzel bir hakimiyet sağlıyor. Teknik ozellikleri, tasarımı ve performansı ile birlikte fiyat olarak bu segmentte alınabilecek tek monitordu. Bu monitorden iki adet aldık ve yan yana kombine olduğu zaman cok estetik bir duruşa sahip oluyor. 31monitorun tasarımı harika. Cerceve inceliği guzel ve 1500r olması calışma ve oyun alanında guzel bir hakimiyet sağlıyor. Teknik ozellikleri, tasarımı ve performansı ile birlikte fiyat olarak bu segmentte alınabilecek tek monitordu. Bu monitorden iki adet aldık ve yan yana kombine olduğu zaman cok estetik bir duruşa sahip oluyor. 165 Hz olması da rekabetci oyunlarda bir adım onde olmanızı sağlıyor. Tabii ki 2560x1440 cozunurlukte 165 Hz ulaşabilmek icin oyuna gore bileşenleriniz ozelliklerini goz onunde bulundurmanız gerekiyor. Kısacası segmentine gore tasarım ve performans olarak daha one cıkan bir monitor diyebilirim. Fiyat olarak 5600 TL civarına almıştım. 31.5" ve 165 Hz olması da rekabetci oyunlarda bir adım onde olmanızı sağlıyor. Tabii ki 2560x1440 cozunurlukte 165 Hz ulaşabilmek icin oyuna gore bileşenleriniz ozelliklerini goz onunde bulundurmanız gerekiyor. Kısacası segmentine gore tasarım ve performans olarak daha one cıkan bir monitor diyebilirim. Fiyat olarak 5600 TL civarına almıştım. Yani vatan da şu an 6000 lira civarlarında. Almayı duşunuyorsanız kesinlikle alın.