3 yıl garantisi var. Gorunum olarak bence mukemmel. Fiyat/Performans istiyorsanız bu urunu tercih etmelisiniz. Eğer yağ falan bulaştırmadan kullanırsanız terlemeyi hissetmezsiniz. Ben 1 haftadır kullanıyorum ve aşırı bir terleme, surekli el kurulama durumu falan yaşamadım.
Logitech Gaming Software'dan bahsedeyim biraz. (Windows 8 64 bit)
Logitech Gaming Software urune inanılmaz ozellikler kazandırıyor. Hatta uygulama olmasaydı fare bu kadar kullanışlı olmazdı. Ayak boyutları yeterli ve gayet iyi kayıyor. Yandaki ışıkları zevkinize gore değiştirebilirsiniz. Fakat unutmayın ışığınızı değiştirken mod da değiştirmiş oluyorsunuz. 3 tane modumuz var ve G8 tuşu ile değiştiriyoruz.
Faremizin ustunde bulunan (G4,G5,G6,G7,G8,G9) tuşları gerek oyunlarda gerek masaustunde cok işimize yarıyor. Oyunlar icin otomatik profiller bulunması bizler icin cok buyuk avantaj. Tam 273 adet oyun profili var.
Ornek olarak bu şekilde seciyorsunuz.

Ben genelde muzik dinlediğim icin ses genellikli bir mod oluşturdum.

İncelemenin sonuna vardığımda verdiğim parayı hak eden bir fare aldığımı goruyorum. Yakınlarım cok para vermişsin dedi ama ben pişman değilim. Cok kullanışlı ve Logitech imzalı kaliteli bir urun. Almanızı tavsiye ederim fakat fiyatı biraz pahalı gelebilir. Ama pişman olmazsınız.
Bunlar da benden fotoğraflar.