Kutu iceriğinde turunu bilmediğim bir şarj kablosu ardında bir USB kablosuyla bağlı olarak geliyor, onu bir adaptore bağlamanız gerekiyor. (buradan bir puan kırmadım, hala 10 puan olarak gidiyor.)
Ha unutmadan, urunumuz bu!
Urunun kullanım kılavuzuna gore urun geldikten sonra ilk 3 saat şarjda olması gerekiyor, nedenini bilmiyorum. Urun şarj yokken geliyor.(buradan tam 1 puan kırdım, bekletmeye gerek yok diye duşunmuştum. [10/9])
Urun Xiaomi Mi Band 4 gibi tam ekran dokunmatiğe sahip değil, ekran goruntusunde de gorunduğu gibi yuvarlak bir kısım var, oradan kontrol ediliyor.(puan kırmadım, fiyata gore kabul edilebilir bir durum.)
Urunu acınca tam olarak doğru kontrol sağlayamıyor, buglu bir arayuze sahip. Bunu gidermek icin urunun appini telefonunuza indirmeniz gerekiyor.(burada yarım puan kırdım. [10/8,5])
Onun dışında urunun icinde tam 8 adet bolum bulunuyor, bolumlerin listesi ise;
Adımsayar Kalp atışı. Spor dal... Bilgi Uyku Hava Muzik Daha Bolumlerin bazılarında yazım hatası var, bu ureticinin hatası, Cin'de uretildiği icinde fazla bir şey beklememek lazım.(2 puan kırdım, artık yazım hatası gormek istemiyorum. [10/6,5])
Urun bir telefona bağlanmadan stabil calışmıyor. (saat ayarlı gelmiyor, bolum değiştirince ic ice giriyor, yani değiştirdikten sonra onceki bolumun goruntusu gitmiyor.) Saat ici ayarlar kısıtlı, telefondan bilekliğe arama yok. Sadece bildirim atabiliyorsunuz, o da uzak bir yere gidiyor mu emin değilim. Uzakta inceleme fırsatım olmadı, bugun hediye olarak geldi.
Urun fiyat performans olarak fazla kotu değil, fakat cok iyi de diyemem. Ben bu fiyata 70 TL ekleyip Casio'nun dijitallerinden almak isterdim.
fitpro - Google Play'de Uygulamalar Android.
FitPro iOS.